Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic by żałował

Polecane posty

Gość gość

Zostawił mnie pewien chłopak, który bardzo mnie zranił. Chciałabym żeby zaczął tęsknić i żałować. Co mogę zrobić?

Gość prawictwo pospolite128
Zrobić operacje powiększenia piersi

Gość gość
obojętność jest najlepszą karą, dla niego ból, dla Ciebie wyjście z twarzą z sytuacji

Gość gość
Zmienić wygląd na ładnieszy i być szczęśliwa z lepszym facetem.

Gość gość
Zrobić operacje powiększenia piersi Haha to nie załowałby jej tylko cycków :D

Gość gość
choć pod stopami sól, głowa do góry taki widok szarpnie nim

Gość gość
chyba niewarto tracić energii i czasu na takiego z******** chociaż opiszę Ci swoją historię. byłam bardzo długo z facetem, prawie 4 lata, no i nagle się skończyło. po kilku miesiącach zaczęłam się spotykać z innym (jest on już moim mężem dzisiaj :) ), jak grom z jasnego nieba. Schudłam, wypiękniałam, zaczęłam o siebie bardzo dbać, ale tylko ze względu na moją nową miłość, o byłym już dawno zapomniałam. Ale on nie. Jak mnie zobaczył po pół roku od rozstania 15 kg szczuplejszą w butach na obcasach, fajnie ubraną, umalowaną i uczesaną, to błagał mnie o powrót, mimo że wiedział, że już z kimś jestem. ale ogólnie uważam, że niewarto tracić na kogoś takiego czasu i poświęcenia. u mnie to wyszło przypadkiem, bo zrobiłam to dla kogoś innego

Gość gość
zero kontaktu, jak znam zycie bedzie chcial powiedziec ci czesc jak cie gdzies przypadkiem spotka, zablokuj jego nr telefonu zeby nie mogl dzwnic ani wysylac smsow . faceci nawet jak zdradzaja i zostawiaja chca miec status zdobywcy , takie: bylem z nia zostawilem ale pewnie wciaz mnie chce bo sie do mnie odzywa . total ignorance . pisze to jako facet .

Gość gość
Dziękuję! To teraz mu pokaże kto jest górą! ;)

Gość gość
a dlaczego ma żałować skoro zrobił najlepszą rzecz w życiu???

Gość gość
Ignorancja.

Gość gość
najlepiej nic. jeśli cokolwiek między wami było, jakieś uczucie, jeśli on zawinił, to prędzej czy później sam do tego dojdzie i będzie mu przykro. jak mój eks. przypadkiem się dowiedziałam, że żałuje, że mnie zostawił, w sumie po chamsku olał. ale ja nie żałuję, już nie :) sporo czasu minęło, poukładałam sobie bez niego i już go nie chcę i nie zechcę choćby był ostatnim facetem na świecie.