Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalanka

Kto idzie na czekoladowy weekend w Wedlu

Polecane posty

Gość Lalanka

W ten weekend Wedel otwiera swoją Fabrykę dla zwiedzających. Wejściówki się szybko rozeszły, mi się nie udało ich zdobyć, ale nic straconego, bo już o 10:00 pierwsza relacja na żywo. Ja będę oglądać, a Wy? Dostaliście wejściówki czy oglądacie w domu?

Gość Natalyia
Ja oglądałam relacje na stronie Wedla a na fanpage www.facebook.com/czekolada?fref=tssą co chwile konkursy. Teraz ma być kolejny, w którym do wygrania będzie zestaw słodyczy :)

Gość redoksa
Na fanpage Wedla pojawiła się relacja z wczorajszego zwiedzania. Są też zdjęcia. Ja się znalazłam, mojego kuzyna też :) www.facebook.com/czekolada?fref=ts

Gość gość
Odświeżam temat bo za tydzień szykuje sie kolejny jak co rok weekend z Wedlem :) Oj uwielbiam te rodzinne wyprawy a teraz jeszcze bardzej, bo przecież 6 grudnia są mikołajki :)

Gość Haniastach
Chętnie się wybiorę, bo byłam rok temu. A jak można zdobyć bilety w tym roku? :P

Gość gość
My idziemy jutro.Moja koleżanka była dzisiaj i opowiadała jak jest fajnie i jak na pewno warto sie tam wybrać z rodzink.

Gość Kartena
Ja właśnie wróciłam, szkoda, że nie mogę tu wkleić zdjęć, ale naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem. Było niesamowicie, zdecydowanie czuć już klimat świąt, a do tego pięknie pachnie czekoladą:) Można się sporo dowiedzieć o tradycji, historii Wedla, to naprawdę ciekawe, bo to firma, którą znamy wszyscy, od dzieciństwa. Jest tak rodzinnie, naprawdę przyjemnie i organizacja zasługuje na brawa :) W przyszłym roku też na pewno pójdę!

Gość Sebunia88
Podobno była niezła zabawa z Łukaszem Jakóbiakiem? Koleżanki opowiadały, że był i był też maestro, który demonstrował powstawanie czekolady? Jeśli to wszystko prawda, to mega wam zazdroszczę :)

Gość Beaccia
Był Jakóbiak, było zwiedzanie gabinetu Wedla, różne wieże z czekolady, itp. Na stronie internetowej Wedla są też zdjęcia, nawet na dwóch jestem. Pięknie było i do zobaczenia w przyszłym roku :D