dorota89 0 Napisano Grudzień 7, 2013 W maju odłożyłam hormony, które brałam przez 3 lata. W czerwcu jeszcze dostałam normalnie okres (zawsze miałam bardzo regularne, 28-dniowe) cykle, a potem zaczęły się cyrki. W lipcu w ogóle nie miałam, dostałam dopiero po wizycie u ginekologa i zażyciu tabletek ("Duphaston"), potem dostawałam po ok. 35-37 dniach okres. Miałam robione badania (cytologia i hormony i niby wszystko jest w porządku). Jakieś półtora miesiąca temu podjęliśmy z mężem decyzję o próbie powiększenia rodziny:) Dziś mam już 33 dzień cyklu i nadal nic. Robiłam dwa testy i oba są negatywne:(. Czy to nadal może być wpływ tamtych hormonów? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2013 Takie pytania były tu 1000 razy że aż nudno odpowiadać. Poczytaj w necie.chcesz być matka to sie wisil troche a nie że dostaniesz wszystko na tacy. Cytologia tu nie ma nic do rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach