Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myzawsze

szukam Mądrej Kobiety

Polecane posty

Gość Myzawsze

Nie ma znaczenia jak wyglądasz, gdyż wiesz, że zawsze jesteś Piękna. Nie ma znaczenia ile masz lat, gdyż pamiętasz, że jesteś Wieczna. Jesteś bardziej serio niż żartem, gdyż poznajesz, że serio jest radośniejsze od najlepszego żartu. Śpisz, ale nie chcesz już zbyt długo śnić, bo wiesz, że wtedy serio staje się ponurą farsą. Nie musimy szukać naszego związku, ponieważ nigdy nie jesteśmy osobno, a wszystkie związki są nasze. Teraz tylko przypominamy to sobie. Naszym najlepszym seksem jest to, gdy widzimy siebie prawdziwie i w miłosnym spojrzeniu stajemy się jednym. Jesteś tu, tuż obok mnie, ale gdy czytasz te słowa tam, po drugiej stronie monitora, czujesz budzącą się elektryczną błogość i ekstazę, która chce rozprzestrzenić się w każdej cząstce Ciebie, w całym Wszechświecie. Kochasz moją wolność, bo wiesz, że jest Twoja. Dreszcz rozkoszy powoli ogarnia Cię, gdy wracają wspomnienia nadchodzącej przyszłości, już tak blisko. Wołam Cię. Kocham Cię.

Gość katolik z krwi i kosci
znam jedna ma podrapany policzek

Gość gość
mądra kobieta nie ma potrzeby ujawniać się z tym, że jest mądra. Wszyscy o tym wiedzą.

Gość Myzawsze
Czasami pewnie będzie mi się wydawać, że wołam w pustkę. Te chwile wątpienia w Ciebie, gdy nie odpowiadasz, coraz krótsze chwile.

Gość Myzawsze
Tylko na pozór lepiej grać głupca. Ujawniona mądrość oświetla wszystko wokół. Jeśli nie, to nie jest mądrością. Wystarczy tylko słowo, by mądrzy poznali.

Gość gość
mam nadzieje, ze znajdziesz

Gość gość
ale ładnie to napisałeś :) wierzysz w prawo przyciągania? może ja będe podobnie wołać Mądrego Mężczyznę ;)

Gość gość
i pewnie w reinkarnacje też wierzysz,albo nawet jesteś jej pewien czytam to już któryś raz

Gość gość
melancholik

Gość gość
To, że ktoś nie obnosi się z mądrością, nie znaczy, że jest głupcem. Poznałam kiedyś kogoś, kto pisał w podobny sposób. Okazał się zakompleksionym, psychopatycznym melancholikiem uzależnionym od mamusi.

Gość gość
no proszę cię ... wiele jest mądrych kobiet nie wierzę, że wiek nie jest istotny, że wygląd nie jest ważny. wszystko musi układać się w całość

Gość gość
ciekawe,ciekawe skad to przepisales?;)

Gość gość
no ale to nie znaczy że skoro jeden facet był zakompleksiony to on też,tylko dlatego że pisze w taki sposób. Wiadomo,jeden lubi jeść gołąbki i głosuje na PO a to nie znaczy,że drugi który lubi gołąbki też głosuje na PO ;) skąd to przepisał? wrzuciłam sobie tekst w google i wyskoczył tylko ten temat ;)

Gość gość
no to nie przepisal brzmi to dla mnie bardzo nierealnie no ale ok ;)

Gość Myzawsze
Mądrość jest w każdym. Tylko, że może niewielu chce się jej szukać. Wydaje się, że lepiej kupić żelazko na promocji, albo edżypt ostatnia minuta z piciem iknluziw. Wiek i wygląd nie jest istotny, a ta która to usłyszy będzie wiedziała o co chodzi :)

Gość Vienetta
"gdy czytasz te słowa tam, po drugiej stronie monitora, czujesz budzącą się elektryczną błogość i ekstazę, która chce rozprzestrzenić się w każdej cząstce Ciebie" Pozwalam jej na to...

Gość gość
troche to wyglada jakbys byl latarnia morska dla zbladzonego statku :)

Gość Vienetta
"gdy czytasz te słowa tam, po drugiej stronie monitora, czujesz budzącą się elektryczną błogość i ekstazę, która chce rozprzestrzenić się w każdej cząstce Ciebie" Pozwalam jej na to...

Gość Myzawsze
Słodycz także w tym jest, ale niekoniecznie od potentata FMCG ;) Jest raczej jak słodka galaktyka miłości.

Gość gość
:):):)

Gość Vienetta
Czasem gorycz smakuje lepiej od słodyczy..

Gość Myzawsze
Tak, niektórzy lubią sobie czasami wbić gwoździe w głowę, by po wyjęciu poczuć ulgę. Wiele psów zaś lubi gówienka. Nie szukam męczennicy ani suni ;)

Gość Myzawsze
18.59 podszyw

Gość gość
Autorze, gdzie jesteś?

Gość Myzawsze
Nie podszyw, podszywie :-D jestem

Gość gość
Jeśli nie podszyw, to cały czar prysnął. C'est la vie.

Gość Myzawsze
Dla Ciebie może tak :) Poza tym tu nie chodzi o czarowanie. To jest bardzo głęboka, filozoficzna i psychologiczna kwestia. Niemal wszyscy ludzie uważają ból za coś naturalnego, za część życia, a tak nie jest. Wiara w cierpienie, w jakichkolwiek odmianach, choćby tak lekkich jak gorycz, jest sprowadzaniem na siebie nieszczęścia. Dlatego to dość przyziemne porównanie jest na miejscu. Istota, której szukam, wie to wszystko :)

Gość gość
no czyli tak jak przypuszczałam,prawo przyciągania i pozytywne myślenie pewnie jesteś uduchowiony i chociaż trochę przebudzony

Gość gość
ja też myślę,ze może udałoby mi się przyciągnąć pozytywnym myśleniem Ukochanego...ale na razie chyba tego nie potrafię i za często sie poddaje temu cierpieniu

Gość Myzawsze
Trochę jestem. Szukam Cię. Gdy znajdę, będziesz wszędzie, w każdej spotkanej osobie.