Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierwsza88

kwas foliowy

Polecane posty

czytałam o tym na ile czasu przed rozpoczęciem starań zacząć przyjmowanie kwasu foliowego. informacje na ten temat są rozbieżne.... a co Wy myślicie na ten temat? co mówią o tym lekarze?

Gość gość
3 cykle. tak mi lekarz powiedział

Gość gość
zdania niestety sa podzielone ja brałam zaraz jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy chociaz przed drugim dzieckiek a staramy sie wlasnie zalecano nam juz 3 m-ce przed

Gość gość
Ja zaczęłam brać jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Wpadka. Zresztą zobacz ile jest wpadek i ile zdrowych silnych dzieci się rodzi i jakoś nikt nie brał przed ciążą bo skoro "nieplanowane"....

Gość gość
polecam 3 m-ce przynajmniej , zmniejsza to ryzyko wad cewy nerwowej pracuje z takimi dziecmi i na prawde warto go stosowac wczesniej

Gość gość
polecam 3 m-ce przynajmniej , zmniejsza to ryzyko wad cewy nerwowej pracuje z takimi dziecmi i na prawde warto go stosowac wczesniej

Gość gość
super jak po wpadce rodzi sie zdrowy dzieciak ale chyba lepiej zapobiec jesli mozna niz pozniej miec problemy

Gość beatka26
hej ja kwas przyjmuje foliowy od 2 miesiecy a staram sie teraz bedzie 3 cykl i zobaczymy jak to sie potoczy ja dodatkowo na wspomagaczu clothybegyt biore

Gość beatka26
hej ja kwas przyjmuje foliowy od 2 miesiecy a staram sie teraz bedzie 3 cykl i zobaczymy jak to sie potoczy ja dodatkowo na wspomagaczu clothybegyt biore

Gość gość
durne paly na ulotce pisze jak wol ze zaleca sie stosowanie kwasu conajmniej na 3 miesiace przed planowaniem ciazy

Gość gość
im wcześniej tym lepiej zaleca się 6 miesięcy przed ciażą ale ważne żeby zacząć w ogóle przed a nie jak się dowiaduje o ciąży bo to właśnie w pierwszych 3 miesiącach ciąży jest najistotniejsze