Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU NAUCZYCIELKA W PRZEDSZKOLU JEST UWAZANA ZA GORSZA od NAUCZYCIELKI W SZKOLE

Polecane posty

Gość gość

czym sie rozni wychowawca w przedszkolu od nauczycielki w podstawowce? tak samo studia ma itd....wiec czemu tak pogardliwie mowi sie przedszkolanka zamiast nauczycielka

Gość Wyscha
przedszkolanka to jest taka mała dziewczynka w kiteczkach

Gość gość
jeden pies

Gość gość
poziom nauki w tych klasach jest tak niski,ze moglaby uczyc 16 latka a nie babka po studiach, chociaz studia pedagoficzne to :D :D

Gość gość
DOKLADNIE JEDEN PIES

Gość gość
Poziom nauki w tych klasach jest tak niski,ze moglaby uczyc 16 latka a nie babka po studiach, chociaz studia pedagoficzne to smiech. ---------------------------------------------------- Studia pedagogiczne w ogole nie przygotowuja do pracy z w tym zawodzie, to po pierwsze, a po drugie 16- latka sama z 25 dzieci 3- letnich? Już to widze:D

Gość gość
a ja nie rozumiem, dlaczego ktoś uważa słowo przedszkolanka za obraźliwe ? pogięło was ?

Gość pSZeCZkolanka
Ja tak nie uważam. Sama o sobie mówię "przedszkolanka" - ku przerażeniu niektórych koleżanek po fachu :p Powód jest prosty - od dziecka chciałam być "pseckolankom", to i jestem :)

Gość gość
Można też porównać nauczycielkę z podstawówki czy gimnazjum i"panią profesor"z liceum.Też mają takie samo wykształcenie a te panie z liceum zawsze się wywyższają-myślę o niektórych szkołach w moim mieście!

Gość gość
sorry ale jak np. ktos uczy rozszerzonej matmy, fizyki, to chyba wiecej umie niz przedszkolanka, co pilnuje zeby dzieciom sie krzywda nie dziala i bawi sie w zabawy na poziome 3 latkow

Gość gość
nie ma normalnych nauczycielek,kazda ma zjechany beret, tyle lat z glupcami to na dobre im nie wychodzi,katda nauczycielka na rencie to stara dewotka"Q

Gość gość
a nauczycielka angielskiego ktora uczy w podstawowce umie tyle samo co ta z liceum a dlaczego wiec ta z liceu sie tak nosi

Gość gość
Tak nauczyciele matematyki i fizyki wiedza wiecej, ale z matmy i fizyki:D Wg mnie wiedza pedagogiczna jest bardziej w zyciu potrzebna niz doskonała znajomość przedmiotów ścisłych. Poza tym trzeba wszystko o wszystkim wiedzieć, dzieci non stop zadaja pytania, i co nie odpowiesz na nie dziecku? :) Pani musi wiedziec prawie WSZYSTKO o wszystkim.