Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_19

Co myślicie o związku 19 latki z 43 letnim facetem

Polecane posty

Gość gość
a co na to Twoi rówieśnicy? pewno mają sporo wspólnych tematów i razem się bawią na imprezach co?

To jakiś pedofil. Strasznie duża różnica wieku. I to parcie na dziecko... Przecież ty studiów nie skonczyłaś

Gość gość
nie macie wrażenia, że to PROWOKACJA? :D

Gość Anka_19
musze was zaskoczyć to nie prowo, zresztą to naprawdę takie dziwne ? koleżanki mi też odradzają w ogóle związek z nim, ale co ja poradzę kochamy się, a na imprezy chodzimy razem byliśmy na paru i było normalnie, porządny z niego człowiek nie pije, nie pali, bardzo dba o siebie alkohol pije może 2-3 razy w roku.

Gość Magik lat 25
Słonko, jeśli go kochasz to wyjdź za niego, ominą Cię randki z facetami w moim wieku, zabawa i cały ten urok ale skoro wybierasz pampersy. On jest mądry bo na starość będziesz się nim zajmować, a chce potomka bo jego zegar tyka, pewnie zapisze Ci jakiś spadek i będziesz ustawiona do końca życia, będziesz żyć jak pączek w maśle, ale stracisz młodość, wzloty i upadki, Twoje życie, Twój wybór czego byś nie zrobiła życzę powodzenia!!!

Gość Anka_19
dlaczego sądzicie, że związek z nim wyklucza imprezy ? On sie mnie zapytał czy wyobrażam sobie jego w związku z rówieśnicą i przyznałem mu, że nie. Pozatym jego dziadek ma 95 lat i jeszcze jeździ samochodem, więc nie sądze aby on był niedołżężny na stare lata.

Gość gość
62 bedzie mial jak dziecko skonczy 18,jezeli chcesz tego i masz ta swiadomosc zycze powodzenia,a na wywiadowki to bedzie chodzil jako kto? zostawil zone bo nie mogla miec dzieci toz to swinia a nie mezczyzna ,pomysl a jezeli urodzisz chore dziecko-pewnie tez cie zostawi bo nie spelnilas jego oczekiwan co do potomstwa,przemysl to ....ja mysle ze on na ciebie nie zasluguje ,teraz sie stara a jak dlugo to potrwa?skoro zostawil jedna kobiete moze kiedys i zostawic ciebie,pozdrawiam i zycze przemyslen

Gość Magik lat 25
Gdybyś nie miała wątpliwości nie zakładałabyś tego tematu, czy Ty też zostawiłaś dla niego męża?

Gość Anka_19
pewnie, że mam wątpliwości, ale czy miłość nie przezwycięży wszystkiego ?

Gość lampa23
Co wy tak na tą dziewczynę najeżdżacie? No racja jest i tu i tu Pomiędzy mną i moim mężem jest 16 lat różnicy, gdy się poznaliśmy miałam 21 lat, wyszłam za niego 2 lata później. W wieku 25 lat urodziłam dziecko. Ale TŻ nie nalegał na ślub i dziecko...Właściwie to ten związek był zainicjowany z mojej strony tzn. ja zaczęłam... Z tego co opisujesz wydaje mi się jednak, że jesteś pierwszą lepszą do urodzenia dziecka... Zbyt szybko to się toczy... Nie wychodź na razie za niego...jak poczeka 2 lata to znaczy, że kocha ...

Gość gość
Po co ci taki stary dziad ? Chcesz mu dupsko na stare lata podcierać blee

Gość Anka_19
on poczeka zapewnia mnie, powiedział, że uszanuje moją decyzję jakakolwiek by ona nie była, bo bardzo mnie kocha, mówi tylko, że on tego pragnie i obym wzięła to pod uwagę. On naprawdę jest dobrym i cudownym człowiekiem nie sądze, że coś kombinuje.

Gość gość
to najpierw niech poczeka, a potem niech ci robi tego potomka, gadać można wszystko

Gość gość
Anka, bierz typa ,nie patrz na stereotypy...przeciez podobno My tacy moderni, otwarci i w Unii jestesmy:):):)

Gość gość
Przerabiałam ten temat w wieku 21 lat. Było fajnie, pobawiłam się, trochę przeżyłam i się nauczyłam a potem zrozumiałam, że to nie ma sensu na dłuższą metę. Będziesz miała 30 a on ponad 50, po co Ci dziadek? Teraz mam 30 lat, 2 dzieci i męża 3 lata starszego. Perfekcja.

Gość Anka_19
gadać można, ale on to jednak wszystko przelewa na czyny, czuję, że o mnie dba i mnie kocha, mimo, że np. ja nie zarabiam on daje mi pieniądze na co zechce, aż czasem mi głupio, ale on twierdzi, że studia są ważne i kiedyś zaczne pracować to się mu odwdzięcze :P

Gość lampa23
Skoro mówi, że uszanuje...to sprawdź to... Powiedz, że nie chcesz tracić młodości...jak poczeka to będziesz pewna... A jak będzie nadal nalegał to znaczy, że to zwykły skur**syn.

Gość Magik lat 25
Słonko, on już jednej ślubował, zostaw go czym prędzej i chodź ze mną napić się wina, a potem włamiemy się do czyjegoś auta i uciekniemy w góry.

Gość gość
Anka, bądź z nim jak go kochasz, nieważne co sądzi rodzina, kafeteria i cały świata. Ale na dziecko zdecydowanie za wcześnie, najpierw musisz cos osiągnąć, być niezależna, bo tak skazujesz się na rolę kury domowej. Nie podoba mi się nacisk na ciebie co do dziecka. Jakikolwiek nacisk powinien być sygnałem ostrzegawczym.

Gość gość
dobrze ktoś powiedział, że nacisk to sygnał ostrzegawczy... ciekawe, czemu żonę zostawił- bo nie mogła miec dzieci, nie no super, nie niepokoi cie to? to że masz być inkubatorem na jego geny?

Gość gość
ja 24. on 40 - jesteśmy małżeństwem mamy dwoje dzieci - w skrócie totalna PORAŻKA MASAKRA BEZNADZIEJA itd.... nie polecam. póki możesz odejdź - żaden związek z tak dużą różnicą nie ma szans. wiem to ja i nie pieprzyć że jest inaczej

Gość Anka_19
a jak było na początku, z dziecka faktycznie chyba póki co sie nie zdecyduje, jutro mu o tym powie, ale napewno to zrozumie i nie będzie miał pretensji jestem tego pewna.

Gość gość
no oczywiscie, że ci nie okaze, ze mu się to nie podoba... jaki powód rozwodu z żoną podałaś? pamiętasz?

Gość gość
'Zaden' to generalizacja. TWOJ związek nie wyszedł, ale nie z powodu roz ich wieku, tylko zapewne osobowości. Wiek nie ma znaczenia, ale wywieranie presji tak. Aniu, jak masz "mu się kiedyś odwdzięczyć" finansowo, jeśli nie skonczysz studiów i przez to odbierzesz sobie szanse na dobrą prace? Żeby to było możliwe, musisz mieć zawod i niezależność. Zresztą w ogóle zdrowy układ jes ty taki, gdy każda ze strton jest niezależną i jest z ta osoba, bo chce, a nie bo musi.

Gość gość
na początku było super , rzuciłam dla niego faceta z którym byłam zaręczona i co ?? teraz to zamiast mówić że mam dwoje dzieci to mówi mam troje dzieci w tym że najstarszy jest nagorszy ;/

Gość gość
To go rzuć kochana. Nie jesteś opiekunką. To ze popełniła błąd, nie znacxzy ze masz popełnić drugi i w tym tkwic.

Gość Anka_19
on napewno mnie nie zostawi, mówi, że spadłam mu z niebo i jestem jego aniołkiem :)