Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetów

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 kg nadwagi, ładna, inteligentna. To dla was problem? Wolicie szczupłe i naiwne? Jestem drugo rok sama i ogarnia mnie frustracja mimo że mam 34 lata dopiero...

Gość gość
dla mnie to problem, tłuszcz na plecach...

Gość gość
a czemu szczupła ma być naiwna? wolałbym szczupłą, ładną, inteligentną ale wiem, że to nie bajka i z czegoś będę musiał zrezygnować.

Gość gość
nie dość ze stara to jeszcze gruba. oczywiście ze nie mógłbym być z taką

Gość gość
Z 20 kg nadwagi nie jesteś ładna . Możesz jedynie pociągać określony typ dewiantów . Sory ale ale tekst o tym że szczupłe są naiwne też źle świadczy o inteligencji .

Gość gość
trzeba było szukać związku jak byłaś chociaż młoda a teraz to się obudziłaś z ręką w nocniku

Gość gość
czyli albo sie nie wezmę za siebie albo będe sama.... Kurcze, a myślałam że nie jest tak źle...

Gość gość
ale ja sie rozwiodłam kilka lat temu! Więc jednak ktoś mnie chciał....

Gość gość
wiem że jesteście wzrokowcami, no ale inne rzeczy też są ważne...

Gość gość
Chyba że masz 7mio cyfrowe konto w banku.

Gość gość
no właśnie kasa jest, furka też i ogólnie mogłabym iść na emeryturę już bo jestem ustawiona. I nic. Może wręcz to was odstrasza? Nie macie jak zaimponować?

Gość wielbiciel pulpetów
jeśli wzięłabyś pod swój dach gołodupca to ja jestem chętny nawet na małżeństwo Dodatkowe kilogramy nie przeszkadzają mi. Podobają mi się bo jestem dewiantem :)

A czy Tobie autorko trzeba imponować ? Wybacz ale to raczej Ty próbujesz to zrobić . Trochę godności . Wybacz musiałem.

Po pierwsze - 20kg nadwagi to naprawdę dużo i to ma wpływ na zdrowie, więc powinnaś się za siebie wziąć nie tylko ze względu na facetów. Po drugie - jesteś wredna, szczupła to od razu naiwna? Od kiedy to na brak naiwności odpowiadają dodatkowe kilogramy?

Gość gość
wiecie co? ruszam swój wielki tyłek i idę na spacer. Muszę coś z tym zrobić, macie racje chłopaki, bo inaczej bede musiała zmienić swoją osobówke na ciężarówkę. A ta Kia sportage już całkiem spora jest...

Gość spaślak_
ale ja sie rozwiodłam kilka lat temu! Więc jednak ktoś mnie chciał>>>>moze cie chcial jak bylas szczupla :D poza tym to ze trafil ci sie jeden amator nie oznacza ze kazdemu sie podoba kobieta o figurze balwana. jesli piszesz ze masz 20kg nadwagi to pewnie masz ponad 30 a to juz jest ogromna nadwaga.

Gość wielbiciel pulpetów
nie słuchaj tych idiotów. Ja bym Cię kochał jak szalony. Niestety nie mam czym zaimponować.

Inteligentna kobieta, która posługuje sie schematami "szczupłe i naiwne" 🖐️ Dodaj jeszcze blondynki by stać się bardziej wiarygodną 🖐️