Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście zareagowali na małżeństwo lesbijskie jako sąsiadów

Polecane posty

Gość gość
Gościu z 23.43 jeżeli nie widzisz różnicy w wychowaniu między matka+babcia +ich dziecko/wnuczek/a a między dwie lesbijki plus dziecko z adopcji to lepiej już nie pisz.. I nie mniej swoich dzieci...

Gość gość
A DWÓCH matek mieć nie można tak jak dwóch ojców .To aberracja . Pomijamy ekstremy typu dawczyni komórki vs surogatka. zawsze jest JEDNA matka . Albo matka les czy bi plus jej kochanka .Albo dwie les które zamiast pieska czy złotych rybek chcą baby.

Gość ijabuba
maciek ma racje w 100 % geje I lesbijki to błąd, slepa uliczka ewolucji, coś co zdarza sie owszem, ale nie jest normą! Tolerowac ich mozna, ale przywileje ? Sa mniejszoscią I niech w koncu to zrozumieja ! To ze mam ich akceptowac jest dyskryminacja:P

Gość gość
Moim zdaniem homoseksualizm jest wbrew naturze ale nie jest to zło które trzeba tępić. Homoseksualizm zawsze był, jest i będzie i na pewno nie da się wyleczyć bo to nie jest choroba. Nie podoba mi się wręcz nie akceptuje jak hetero czy homo publicznie pokazują swoją seksualność. Akceptuje i toleruje związki homoseksualizmów jak i wychowanie przez nich dzieci. Wszystko zależy od wychowania jakie wartośc**przekazuje się dziecku. Jakie wartośc**przekazujecie - brak tolerancji i akceptacji, niszczenie kogoś kto odbiega od waszych norm - takie wartości chcecie przekazać swoim dzieciom.

Gość gość
wychowanie w domu dziecka nie jest fajne, wychowanie przez ho mo tez nie jest fajne- najlepiej w kochajacej rodzinie, gdzie jest matka i ojciec. bardzo lubię porównanie świętych ho mo siów do katarzyny w. :) tak jakby opiekunowie ho mo byli bez skazy, nie mieli ciągot pedofilnych, nie bywali agresywni. mam wrazenie, że dla ho mo filów samo bycie ho mo oznacza półświętość i czystość moralną. to jest obłudne i naiwne - element pro pag andy

Gość gość
Nie pogadasz. Tak jak z NSDAP nie pogadałabyś w latach trzydziestych. Żydzi do gazu. Homo do gazu. Nienawistnicy, Jak im współczuję.

Gość gość
Gdyby tylko widzieli, że tak naprawdę sami maja b...del w głowach. Zamietli pod dywan swoje problemy, a one wracają w różnych dziwnych formach. Np.nienawiści do homo. Tak działa podświadomość. Zamieciesz pod dywan zazdrość o kobietę, a ona wróci jako nienawiść do murzynów .... Biedaki, I Ku Klux Klan gotowy

Gość gość
o gazie napisała jedna osoba, ale co tam- według was to nasza ogólna opinia, ublizacie mi porównywaniem do nsdap czy ku klux klanu- taka obraza powinna być karalna, nie mam z tymi organizacjami nic wspólnego, a wy mnie i kilka innych osób poprostu obrażacie bo jeden jakiś przegiął- nie życzę sobie

Gość gość
jestem nacjonalistka i narodowcem nie pozwole zeby homusy robily w tym kreju co chcą i prowadzily go ku przepasci!!! do gazu z wami !!!1 robactwo pieprzone!!!!!!!

Gość gość
nie popieram homo ale nikogo nie wolno wysyłać do gazu, nikt nikomu nie dał takiego prawa, szanowny nacjonalisto uspokój się, póki w Polsce nie robią gett dla hetero, możemy być spokojni, nie dawaj im pożywki, żeby nas wszystkich wyzywali od nsdap, ku klux klanu itp., bo mi to uwłacza

Gość gość
Gościu z 23.43 jeżeli nie widzisz różnicy w wychowaniu między matka+babcia +ich dziecko/wnuczek/a a między dwie lesbijki plus dziecko z adopcji to lepiej już nie pisz.. I nie mniej swoich dzieci... xx mam dwoje dzieci jestem szczesliwa z mezem i rozumiem,ze kazda kobieta chce miec dzieci- a jesli je ma , stara sie,zeby im bylo jak najlpiej A roznica, miedzy wychowanie przez babcie lesbijke czy ojca -głownie zaley od tego, jacy sa to ludzie . Sa ojcowie kompletnie nie zajmujacy sie dzicmi - czy to na byc wzorcem? A mezczyzni islamu, tak, gdzie jest wielozenstwo? Wzorce to wzgledne pojęcie.

Gość gość
najlepsza jest troskliwa rodzina hetero

Gość gość
Jacy oni? Jestem 100% hetero, ale mam empatię. Rozumiem, co czują ludzie, którzy są dyskryminowani. To, że ideolodzy narodowi nie mają empatii, choć często wrzeszczą o Bogu - to jest problem. Na marginesie: jestem wierzący, Bardzo. I może właśnie dlatego nie przeszkadzają mi homo. Bo rozumiem, że Bóg jest Miłością, a nie małą, płytką, brzydką nienawiścią.

Gość gość
Najlepsza. Zgadzam się. Ale uruchom wyobraźnię. Wyobraź sobie taki scenariusz. Umierasz. Nie ma nikogo bliskiego. Czy oddałabyś dziecko do domu dziecka? Domu dziecka, w którym jest fala? Który jest nieprzewidywalny? Czy homosiom, którzy marzą o dziecku, o tym by je kochać, rozpieszczać, dbać o nie. Co byś zrobiła? Na marginesie: nie jestem homosiem.

Gość gość
dobra, a skąd wiesz, że te homosie są w porządku? nie żyją ze soba pod przykrywką po to, by molestować dzieci, bo nie sa homosiami a pedofilami?

Gość gość
a ch... im w d... co mnie to nie mój ch... nie moja d...

"08.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Jacy oni? Jestem 100% hetero, ale mam empatię. Rozumiem, co czują ludzie, którzy są dyskryminowani. To, że ideolodzy narodowi nie mają empatii, choć często wrzeszczą o Bogu - to jest problem. Na marginesie: jestem wierzący, Bardzo. I może właśnie dlatego nie przeszkadzają mi homo. Bo rozumiem, że Bóg jest Miłością, a nie małą, płytką, brzydką nienawiścią." Poczytaj Stary Testament i to, co Jahwe mówi o homoseksualistach!!! Bóg jest miłością. Właśnie, miłością do zdrowia i normalności, a nie dewiacji!!!

Gość gość
kazdy, kto ma adoptowac dziecko powinien przejsc badania. Stad wiem - przynajmniej mam nadzieje. Na tej zasadzie nie wiem czy malenstwo hetero jest ok - zdarzalo sie ze adopcyjny ociec molestowal corke.

Gość gość
,malżenstwo - miało być

Gość gość
Poczytaj Stary Testament i to, co Jahwe mówi o homoseksualistach!!! Bóg jest miłością. Właśnie, miłością do zdrowia i normalności, a nie dewiacji!!! XX do zdrowia ? Wiec Bog nie kocha chorych? Dlatego jestem niewierzaca, w kazdym razie w Stary Testament ,jako wyrocznie moralnosci.

gość - ale w przypadku związku homoseksualnego to prawdopodobieństwo jest znacznie większe. Skoro większość homoseksualistów, jest nimi z powodu molestowania w dzieciństwie. Skoro Krollopp był pedofilem i homoseksualistą, skoro Samson był pedofilem i homoseksualistą, chyba widać wyraźnie, że korelacja między pedofilią i homoseksualizmem jest ogromna!!!

gość - homoseksualista jest chory na własne życzenie. A poza tym jest napisane w księdze przysłów: "Nie kocha ojciec syna, jeśli go nie chłoszcze" Zatem Bóg, kiedy jest surowy, wykazuje się ogromną miłością!!!

Gość gość
masz wyniki badan, satystyki, na temat tej wiekszosci? podaj zródła. znam 2 gejiw z kochajacych sie , najbardziej typowych par hetero ( zreszta ich pozostale dzieci sa hetero). I jak wytluaczyc,ze w rodzenstwie ( ci sami rodzice) jedno jest hetero drugie homo?

Gość gość
Jahwe zniszczył Sodomę i Gomorę za kopulację mężczyzn z mężczyznami, którzy dodatkowo chcieli jeszcze przelecieć aniołów

Gość gość
czasami nie wszystko można wytłumaczyć

Właśnie dlatego porządni ludzie powinni trzymać się z dala od homoseksualistów. Wykazując się przy tym prawdziwą miłością ku nim, dlatego, że prawy człowiek ma prawo zabić homoseksualistę w obronie godności swoich dzieci na przykład. A tak, alienując się od pederastów, unika ryzykownej sytuacji, nie kolidując z nimi. Zatem homoseksualistów jedynie można kochać, jako bliźnich, odsuwając ich od siebie i wykazując im ich winę...

Gość gość
ja jestem homofobką a koleguję sie z pedałem, bo poza tym, że on lubi facetow, to ma dobry charakter- to ten, co go molestował facet jak miał 12 lat i porzucił go ojciec

Zależy z jakimi kobietami, albo jakimi mężczyznami. Bo ja z dwoma zboczeńcami nigdy bym nie chciał mieszkać. Lepiej oddać dziecko do domu dziecka niż parze zboczeńców. Koniec Kropka...

Gość gość
Trzymać się z dala od innych ludzi. Oto pseudochrześcijańska filozofia. Wow. Kocham Chrystusa, dzień zaczynam od modlitwy, by Bóg uczył mnie kochać wszystkich, kochać każdego, zgodnie z nauką; kochaj bliźniego jak swego samego. WSZYSTKICH. Te katolskie bęcwały są kompletnie powalone. Jestem 100 % hetero i dobrze wyszkolony. I dobrze, że nie ma Was blisko. Bo jestem troszku napity. I niezgodnie z moją chrześcijańską wiarą natłukłbym tych homofobicznych zje....w. Dzięki C***anie, że ochraniasz mnie i nie zrobię tego, co bym później się wstydził, żałował i cierpiał. Nawet nienawistnicy, raściści i homofoby zasługuja na Twą Miłość. Allleluja :)