Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście zareagowali na małżeństwo lesbijskie jako sąsiadów

Polecane posty

Gość gość
odsuwać to oni nas normalnych obecnie chcą... sodomia się szerzy

Gość gość
Wow, co was napędza? Jakie macie w sobie frustracje, że tak nienawidzicie tego, co inne, a co was nie krzywdzi? Właściciele niewolników, nie tak dawno temu, mówili to samo co Wy. Bardzo, bardzo wam współczuję. Jak śpiewał poeta: "Chroń mnie Panie od nienawiści, i od pogardy strzeż mnie Boże."

Pewnie w ogóle bym się nie zorientowała. Parę dni temu po raz pierwszy zobaczyłam mojego sąsiada który ma swoje drzwi naprzeciwko moich :D

Gość gość
Hm pitu pitu "orientacja niezależna od wychowania" ot odkrycie kopernikańskie. A o homo nabytych/wyuczonych ignoranci nie słyszeli ? Uwiedzenie w młodym wieku ,dawne szkoły jednopłciowe oraz internaty ,obozy ,więzienia ,dawne załogi okrętów z wie lomiesięczna izolacją od płc**przeciwnej . Do tego haremy -tak tak ...gdy było 400 pań i młodych dziewcząt i trzech eunuchów... To był wpływ wpojony często determinujący zachowanie na całe życie.

Gość gość
nie róbcie ze zboczeńców biednych cierpiętników, w Holandii to homo tworzą getta dla hetero, nie wierzycie? poczytajcie- trzeba się bronić

Gość gość
oni sluchaja tylko tego, co im pasuje do h. o mo pro pa gandy- jak ktos ma odmienne zdanie (np. że homoskesualne zachowania mogą być nabyte), to jest f a s z y s t ą

Akurat homoseksualizm jest wrodzony. Więc nie jest faszystą tylko jest idiotą.

Gość gość
udowodnij, btw mówi się, że to hetero i katolicy są agresywni i tylko tacy wyzywają od idiotów, widać sympatycy homo również to potrafią...

Gość gość
Nie krzywdzić innych, nie słyszycie. Jak krzywdzą Was homosie? No jak?

Gość gość
tym ze istnieją, to zaraza, takich to od razu do pieca i na mysło przerobic tylko do teho sie nadają

gość - udowodnij mi, że jest wrodzony... homoseksualiści nie mogli by mieć potomstwa, więc homoseksualizm nie mógł być wypracowany na drodze ewolucyjnej. Czyli jeśli jest wrodzony, to jest jedynie mutacją, nie pozwalającą mieć człowiekowi potomstwa, a więc jest co najwyżej chorobą genetyczną. A poza tym, to sam Bóg powiedział, że homoseksualizm jest złem. A To największy autorytet...!!!

Gość gość
po pierwsze tak jak maciek uważam, że nie ma małżeństw lesbijskich ani gejowskich. małżeństwo to baba i facet a nie dwójka chłopów czy dwie kobiety. x może nie tyle krzywdzą co po prostu afiszują się ze swoją orientacją na różnych marszach, paradach, po co się z tym publicznie obnosić że jest się pedałem czy lesbijką? ich głupota nie zna granic. x oczywiście są normalni homo, którzy się z tym nie obnoszą i nikt ich nie dyskryminuje.

Poza tym, kto pierwszy zaczął mówić, że homoseksualizm jest normalny? "Eksperci", tfu psycholodzy pokroju Andrzeja S. Przypominam: Andrzej S - homoseksualista, pedofil, zmarły na aids. To są wasze autorytety...?

Gość gość
a w anglii para starszych osób prowadzących agroturystykę odmówiła parze gejowskiej gościny i wielki raban się zrobił. angielskie lewaki rządzące zniszczyły w odwecie staruszkom miejsce ich pracy. to się k***a w głowie nie mieści.

Gość gość
Moorland sama jest trollem-idiotą powtarzającym pseudonaukowe wywody! Nie ma genu homo. Są pewne zaburzenia hormonalno-chemiczne przy rozwoju płodu mogące determinować zaburzoną orientację. Charakterystyczną cechą przy badaniu orientacji homo jest uwiedzenie w młodym wieku przez doświadczonego homoseksualistę oraz zaburzone relacje wychowawcze w jakich dorasta dziecko. Szacuje się że owe zaburzenie rozwojowe o których powyżej plus efekty zchemizowania środowiska zaburzające rozwój płodu/dziecka znane już od lat 70-tych XX wieku są odpowiedzialne za jakieś 50% przypadków tej parafilii . Reszta to zaburzenia wynikłe z procesu wychowania i socjalizacji dziecka. Często to patologiczne wzorce z domu nie związane wprost z homoseksualizmem - choćby zaburzone relacje ojciec-matka to jedna z możliwości . Ma na to też wpływ nadreprezentacja amatorów małoletnich w populacji homo. Słynny Krolopp z Poznania jak podawali dziennikarze śledczy "wychowywał sobie" następców.

Gość gość
myślicie że homo przyjaciele i praktycy zrozumieją nasz punkt widzenia? oni chyba myślą, że nikogo nie krzywdzą, byle by wszyscy ich wspierali, to będą mili...

Gość gość
Maciek B nie miałam wzorca męskiego w dzieciństwie bo wychowała mnie mama i babcia, i mam prawidłowy rozwój psychiczny i nie jestem lesbijką. Do homoseksualistów nie mam nic jak i do wychowania przez nich dzieci. A homoseksualizm jest wrodzony i nie ma nic wspólnego z wychowaniem.

Gość gość
aha, na pewno nic nie ma, patrz, bo uwierzę przyjaciółko zboczeńców

Gość gość
Skro jest wrodzony -kto jak i kiedy to udowodnił? Stara śpiewka mająca ukryć to jak to ma wpłynąć na dziecko w związku homo -impregnowane od małego że tata i tatomamotata to norma...Przecież wiadomo że homo są dość nieliczni co ma poprawić hodowla dzieci od małego indoktrynowanych do wiadomych celów .

Gość gość
Maciek B to lepiej aby dziecko wychowało się w domu dziecka niż w domu w którym są dwie osoby tej samej płci które dadzą miłość

Gość gość
lesbijki są spoko, najgorsze są te geje, jakieś takie obrzydliwe

Gość gość
Maciek B żal mi ciebie

Gość gość
szkoda że nie walczycie tak mocno i zażarcie z p.edofilami tak jak z homoseksualistami

Gość gość
Gościu z 23-15 widać że jednak uważasz to za patologię pisząc że masz "normalny" kierunek orientacji mimo wychowania w rodzinie niepełnej .Czyli w domyśle 'wrodzony" -co prawdą nie jest , pociąg do płci własnej uważasz za pewnego rodzaju wadę. A wychowanie przez mamę i babcię to straszne nie jest i nie warunkuje od razu parafilii seksualnej. Zauważ to dalej jest normalna RODZINA tyle że niepełna .

Gość gość
mój dobry kolega g.e.j (ja jestem kobietą), był wychowywany bez ojca, który go porzucił, a w wieku 12 lat został wykorzystany seksualnie przez pewnego mężczyznę- znajomego tej rozbitej rodziny... chłopak ten od tamtego czasu szukał przygodnego seksu z dorosłymi mężczyznami, nawet obecnie tak się zachowuje a potem cierpi, bo go zostawiają....

Gość gość
Maciek zwłaszcza w wypowiedzi z 23.20 pisze w wyważony sposób. Logicznie tu akurat argumentując. A wpis z 23.26 zwróć uwagę że dziwnie wielu pedo** to zarazem homo . Choćby afery księżowskie to potwierdzają .

Gość gość
nie akceptujecie tego co się boicie. 23:31:50 gość ojciec porzucił rodzinę i został wykorzystany seksualnie - i tak traktują dzieci hetero

Gość gość
spojrzcie na to z innej strony. Szczesciem jest miec matkę. A co dopiero dwie matk!i:)

Gość gość
jesli obie matki beda dla dziecka dobre, moze sie czuc nieszczesliwe jedynie z powodu nietolerancji otoczenia. ' Dosc czesto sie zdarza, ze dzicko wychowuje matka i babcia lub 2 ciotki. A "zle przyklady"? czy dziecko rodziców hetero jest swiadkiem ich igraszek w łozku? nawet nie stara sobie tego wypobrazac ( pomylscie o swoich rodzicach) .Wie, ze sie kochaja ( o ile to w ogole widac...

Gość upssaland
Ciekawym tematem jest przemoc w związkach les. Badacze ze Szwecji ostatnio zajęli sie tym problemem .Wyniki szokujące. Okazało sie że prysnął mit o "łagodnych" kobiecych związkach Przemoc u lesbijek to chleb powszedni .Psychiczna i fizyczna. Burzy to sielankowy niczym z filmów propagandowych obrazek 'złych hetero" i przyjaznych zawsze ciepłych homo.