Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam się ubierac

Polecane posty

Gość gość

Zawsze ubierałam się na sportowo i luźno tzn. bluza+koszulka+jeansy+adidasy. Jednak, teraz chce powoli, zacząć ubierać się bardziej kobieco. Tylko nie wiem jak, bo nawet nie wiem, jaką figurę mam. A więc: - Jestem młoda, bardzo, nie przekroczyłam 17 lat, aczkolwiek granice 13 lat mam za sobą. - Nie mam płaskiego tyłka, raczej średniej wielkości. Może nawet duży, nie wiem, nie jestem pewna. Prędzej średni. - Mam średni biust (który pewnie będzie się jeszcze powiększał, ze względu na mój młody wiek :/) - Średniej wielkości uda oraz łydki. - Wcięcie w talii. - Szerokie ramiona. - 160 cm wzrostu. (wciąż rosnę.) - Niestety, oponkę i trochę za duży brzuszek :( (nad którym pracuję,uprawiam wiele sportów, ale mam słabość do słodyczy... i cóż począć, nie odmawiam sobie przyjemności.) Jaki mam typ figury? Jak powinnam bardziej dziewczęco się ubierać? Od razu mówię, że na sam początek spódnice, legginsy, sukienki i baletki odpadają. Chce ubierać się kobieco, ale zarazem luźno.

Gość gość
Wydaje mi się że jesteś ''jabłkiem'' :) Na początku zacznij nosić casualowowe koszule do rurek i np.trampek typu converse. Bardzo ważne też są dodatki-jakieś pierścionki, kolczyki i bransoletki. Zamiast luźnych bluz noś ładne sweterki. Zwracaj uwagę na kolorystykę - pastele,jakieś ładne beże.

Gość wilminka
zamiast bawełnianych, obcisłych bluzek - bluzki ze sztywniejszych materiałów, np szyfon, itp. są ajne, takie luźniejsze z gumką na dole, lejące, świetnie wyglądają do dzinsów