Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariola159

Sprzedam ciuszki od 0 do 9mc

Polecane posty

Sprzedam ciuszki dla dziewczynki, niektóre też mogą być dla chłopczyka. Jest ktoś zainteresowany?

Gość gość
daj linka i cenę

Gość gość
ja próbuje sprzedać wszystko po moim synku począwszy od wózka który był używany kilka razy kołyskę, matę edukacyjną i ubrania 0-6-m-cy i w tym wszystkie ubranka co potrzebne i cóż leżą dalej u mnie w domu ;( Ale być może Tobie się uda sprzedać :) Powodzenia

Gość gość
Pewnie za drogo je chcesz sprzedać, dlatego Ci leżą

Zobaczymy, ja chce sprzedac od niedawna dopiero i już coś sprzedałam. Więc jak ktoś chętny to dajcie znać.

Gość gość
hmm.... mam ok. 140 ubrań w tym śpiochy bluzi z długim i krótkim rękawem, body z dł i krót, rampersy, kombinezony, pajace bluzy, kurteczki, czapeczki, sparpetki i chciałam za to 300zł wychodz i 2,40/szt czy to dużo ?? wózek 2w1 kupiony w marcu w tym roku gwarancja do 2015r czerwono czarny za 600zł (kupiony za1200) i kołyska z wyposażeniem 200zł

nie wszyscy chcą kupić w zestawie, ja wole sprzedać na sztuki, bo wtedy każdy wybiera to co chce :)

Gość gość
widzę z kafe robi się allegro

Gość gość
Teraz już rozumiem dlaczego nikt nie chce kupić Twoich ubranek :D One są niemal wszystkie LUZIOWE! :D Brrrr...

co? Po pierwsze to nikt Cie nie prosił o komentarz a po drugie zostaw takie komentarze dla rodziny.!!!

Gość gość
no ale paskudne są :D

Gość mamusia8miesięcznika
nie przejmuj się :) mam nadzieję że i mi ktoś się trafi kto zakupi moje rzeczy :) tak jak pisałam powodzenia i nie przejmuj się zbędnymi kometarzami ,

Gość gość
zupełnie nie w moim stylu. ;/ Przepraszam ale chyba gustu za dobrego to ty nie masz ;/

Gość gość
o co wam chodzi?? normalne ubranka... autorko, ale wydaje mi się że lepiej by było jakbyś spróbowała sprzedawać na sztuki, faktycznie nie każdy potrzebuje tyle rzeczy na raz.

Gość gość
nie obrażaj się, bo nie ma o co. Bezguście z Ciebie, ciuchy paskudne, więc wątpię, że ktokolwiek Ci je kupi. Oddaj je biednym do PCK

Gość gość
żółć się z was wylewa, żeby tylko komuś dop*******ć... autorko nie przejmuj się.

Gość ale autorko masz imię
no no, i ten styl :-D

Gość gość
Też bym nie kupiła. Jak Wy możecie ubierać dzieci tak pstrokato. Przecież tam jest albo wszystko różowe, abo tysiąc kwiatuszków, serduszek, samochodzików czy innych "ozdóbek". Okropność. Jeszcze te spodnie gładkie są ok (ale odpadają ze względu na różowy kolor)... ale reszta? Poza tym.. w zestawie nikt Ci tego nie kupi.. nie każdy lubi pajace (wbrew temu, co uważają osoby, które je lubią), wiele osób nie lubi pstrokacizny. Spróbuj to jakoś pogrupować.. np. oddzielnie pajace.. oddzielnie body w miarę gładkie (lub z aplikacją), oddzielnie naciapane itp. Wtedy większa szansa, ze komuś coś się spodoba! Mnie często podobają się niektóre rzeczy z zestawów, które są na allegro, ale nie biorę bo chcę 2 bluzeczki (bo są gładkie, albo w paski), a ktoś sprzedaje 6 (te 4 to np. z autami, jakimś np. bobem budowniczym, dziwnym napisem wielkim itp.).. to rezygnuję i szukam dalej. Więc pogrupuj to jakoś, zrób kilka mniejszych zestawów.. wtedy zdecydowanie szybciej to sprzedasz. Uwierz, że nie każdy lubi ubierać dziecko jak choinka..

Gość gość
Wy jesteście poprostu okropni!!! I po pierwsze to nauczcie się czytać ze zrozumieniem!!! Tam nie jest napisane ze jako cala paka tylko na sztuki!!!! Prostactwo i nieuki...

Gość gość
Dlaczego okropni? Dlatego, że uważamy, że takich ubranek byśmy nie kupiły? Owszem, ta, która podała link sprzedaje na sztuki, ale ta druga, co narzeka, ze sprzedać nie może to jako całość. Więc niech się przyjrzy tym ubrankom.. zobaczy czasem, czy nie ma podobnych.. i zrozumie, że w paczce nie sprzeda (zwłaszcza jeśli dorzuc***ajace, śpiochy czy rajstopy).

Gość gość
Ja mam do sprzedania na zimę bluzy (7zł/sz), śpiworki, polarkowe rampersy (14zł/szt) kombinezony (21zł/szt) i nowy kombinezon polardkowy (35zł) i kombinezon z wejściem na pas z fotelika (28zł) na chłopczyka 0-6mcy

Nie są nieładne, moja córka też ma sporo różowych, ale powinnaś je do zdjęć poprasować.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość hmm.... mam ok. 140 ubrań w tym śpiochy bluzi z długim i krótkim rękawem, body z dł i krót, rampersy, kombinezony, pajace bluzy, kurteczki, czapeczki, sparpetki i chciałam za to 300zł wychodz i 2,40/szt czy to dużo ?? wózek 2w1 kupiony w marcu w tym roku gwarancja do 2015r czerwono czarny za 600zł (kupiony za1200) i kołyska z wyposażeniem 200zł w swoim watku pisalas ze wozek kosztowal 1050 a teraz juz piszesz ,ze 1200.A tak naprawde na allegro go mozna kupic z 900.Sciemniara I klamczucha z ciebie

Gość gość
tak to fakt pomyliłam się bo 1200 dałam razem z fotelikiem samochodowym , ale wózek 2w1 dałam 1050zł (paragon przy gwarancji)

Gość OZZZZZZ
Mariolka-Ciuchy -tragiczne, rozwleczone, wymemlane jednym słowem tragedia