Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyśka29

jakie krzesełko do karmienia

Polecane posty

Gość Justyśka29

Witam. W najbliższym czasie planuję kupić krzesełko do karmienia. Czym się kierować i jakie krzesełka/ firmy polecacie? Przedział cenowy jest bardzo duży, i niewiem czy te droższe są lepsze czy wyższa cena jest tylko ze względu na markę. Pozdrawiam

Gość gość
Ja mam od znajomych 12 letnie krzesełko z ikei i uważam że jest świetne. Łatwe w czyszczeniu, stabilne i estetyczne. I tanie :-) Jak się przymierzałam do kupna to chciałam takie drewniane co można zmieniać poziomy siedzenia ale dostałam to z ikei i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Fisher price, 3 stopnie regulacji oparcia. Sorry ale to z ikei dostaliśmy od rodziny i jest może proste do czyszczenia ( jak każde inne krzesełko) ale to badziewie, bez regulacji oparcia. Z miękkim wkładem w środku, jest w nim mało miejsca. Wstyd to dać komuś nawet za darmo.

Gość gość
Fisher price ma też regulowaną wysokość siedziska, więc jak dziecko rośnie, to można je wyregulować żeby wygodnie karmić. Ale co kto lubi. W rzeczach dla dzieci cena ma duże znaczenie. Przekonałam się już o tym.

Gość gość
ja mam dwa miejsca zamieszkania - w jedym mam drewniane krzeselko, w drugim takie normalne z aluminiowym stelazem, firmy no name. nie ma regulacji siedziska ani oparcia, ale kupilam je corce, jak juz sama dobrze siedziala, poza tym spedzala w nim tylko czas posilku, a nie kilka godzin dziennie. kiedy nie siedziala jeszcze dobrze, to karmilam ja w foteliku samochodowym, w pozycji pollezacej. moim zdaniem szkoda kasy na wypasne krzeselko, chyba, ze ma to byc gadzet dla rodzica - u mnie fisher kosztowal 600 zł, za moje krzeselko zaplacilam 170 zl.

Gość gość
przy wyborze krzeselka trzeba tez kierowac sie temperamentem dziecka, u mnie nie zdaloby egzaminu krzeselko tylko i wylacznie z pasem biodrowym, musze miec pasy 5-punktowe

Gość gość
polecam to http://w ww.ikea.com/pl/pl/catal og/products/00069725/