Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkelowa

Samotne swieta

Polecane posty

Gość Majkelowa

Przybliżę trochę moją sytuację.. Mam chłopaka od prawie roku, bardzo go kocham, on mnie też. Mieszkamy 200km od siebie, ale dajemy radę, bo to tylko etap przejściowy. Rodzice chcą jechać na święta do rodziny (600km od nas). Mój chłopak nie chce bym jechała, bo tam jest taki chłopak, z którym kiedyś coś mnie łączyło (od razu mówię, że nic dla mnie on nie znaczy). Chcielibyśmy spotkać się przed/po świętach i w Sylwestra. Powiedziałam mamie, że zostaję sama w domu na święta, do 5 stycznia. Nie jest wiadome, czy M. będzie mógł do mnie przyjechać, bo jego rodzice do miłych nie należą więc jest ryzyko. Co mam zrobić? Jeśli zostanę a on nie będzie mógł przyjechać to spędzę samotnie i święta i sylwestra. A jakby on przyjechał to tylko na 3/4 dni. Zostawać czy jechać? Jak mu wytłumaczyć?

Gość gość
ile macie lat?

Gość Majkelowa
ja 17 on 19.

Gość gość
oj to wy jeszcze dzieciaki jestescie .... ale facet 19 lat to juz nie powinien sluchac mamusi

Gość Majkelowa
Ale jego mama taka jest, chce mieć jego blisko.. Nigdzie go nie puszcza.. Wiek to tylko liczba :)

Gość gość
takie to sa najlepsze no nie wiem jakbym se poradzila z tym ❤️ aaah filmik taki piekny filmik tralala no no wlasnie no 🌼 www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I 🌼

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej