Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pavel92

Polki vs dziewczyny z zagranicy

Polecane posty

Gość gość
każdy się chwali? twoi kolesie debile na budowie czy inni zamiatacze ulicy?? a ty plotek słuchasz i rozpowiadasz, nie wiedzac nawet czy to prawda, faktycznie gnida z ciebie

Gość gość
pawełek ty tez się puszczasz czy żyjesz w celibacie, czekan na odpowiedz?

Gość gość
kurde, w ogóle w jakim towarzystwie pustaków ty się obracasz-chwalić się, ze kogoś "zaliczyli"? rzeczywiście jakaś patologia

Gość gość
Mam dosc ciaglego porownywania polakow w uk z polakami w kraju. Moim zdaniem przyznawanie i co gorsza chwalenie sie ze sie mieszka w uk to wiocha. Ja rozumiem - Norwegia, Finlandia, Australia... ale uk gdzie wiekszosc polek jedzie rodzic dzieci, a reszta bratankow zapieprza na zmywaku albo w domu starcow. Jada tam osoby ktore nie radza sobie w zyciu, nie wiedza co poczac ze soba a troche angielskiego lizneli w szkole. Bylam w Anglii, moze i ludzie sa bardziej otwarci - Angole. To inna kultura. Ale wy nie jestescie nimi i nawet gdy sie wam wydaje ze jestescie lepsi bo wyjechaliscie z polski i zrobiliscie sie swiatowi, dla mnie to swiadczy o waszej zasciankowosci.

Gość gość
a te murzynki co każdego zagadują to rozumiem same dziewice? :D

Gość gość
Nie każda Polka lubi chamstwo ;)

Gość gość
w celibacie nie żyje i się nie puszczam :) mam poprostu dziewczyne i z nią to robie

Gość pavel92
w celibacie nie żyje i się nie puszczam mam poprostu dziewczyne i z nią to robie

Gość gość
one tez robią to z chłopakami, wiesniaku

Gość pavel92
Polki zachowują się zagranicą jakby zostały spuszczone z łańcucha

Gość gość
Do czego to doszło faceci lecą na łatwiznę,wstyd!! zniewieścieliście już do końca że czekacie aż dziewczyna będzie was podrywać,to zawsze należało do waszych obowiązków,chyba że wolicie samotność to ok.

Gość gość
pisze się za granicą, niedouczony matole.

Gość pavel92
nie chcesz nie wierz nie musisz ;)

Gość pavel92
dziękuję że mnie pouczasz kochana Polko haha :)

Gość gość
ktoś musi, Polaku. ha ha.

Gość pavel92
najśmieszniejsze jest w tym to że wy mnie ciskacie a ja was w ogóle :)

Tak to już jest na kafe, że osoba, która wyzywa innych od łatwych, niemiłych, niekulturalnych, grubiańskich na końcu robi z siebie męczennika, ahh ten urok kafetrii :)

Gość gość
a czy to ze sie nie usmiecham do kogos to znaczy ze ja go nienawidze, chce pozrec czy jakie tu jeszcze dziwne wyrazenia padly w stylu "nabzdyczona"? :/ nie wiedzialam ze ludzie tacy przewrazliwieni na tym punkcie. Nie jestem niemila dla nikogo, obcy ludzie sa mi obojetni, nie znam ich, na co mam sie do nich usmiechac? znajomi i rodzina nie narzekaja, obcy ludzie sa mi obojetni nie bawi mnie zbawianie swiata rzygac sie chce takimi osobami co chca naprawiac swiat i narzucaja innym swoje zdanie

Gość gość
yebnij sie w czolo..dwa lata w anglii i juz prawisz moraly,usmiechaj sie do kazdego:)docenia twoj usmiech..gupia jestes.trza miec dystans do ludzi.zycie cie jeszcze nauczy do kogo i kiedy trzeba sie usmiechac

Gość gość
bardzo dobrze, że cie tutaj nie ma, odrazu milej sie w kraju robi jak ludzie twojego pokroju z niego znikaja, normalnie Polacy nie beda miec konkurencji w postaci ciebie (z reszta ty nie jestes dla nikogo konkurencja, obrazasz wszystkich i Polki i Polaków)

Gość gość
Mieszkam tu troche dluzej i jakos nie zauwazylam ,zeby dziewczyny masowo zagadywaly facetow na ulicach ,gdzie Ty je spotykasz pavlo? :D zgodze sie , ze tutaj ludzie sa bardziej pozytywni I usmiechaja sie czesciej czy to w urzedzie czy coffee shopie , a co do "puszczajacych sie masowo Polek " nie znam osobiscie ani jednej,co najwyzej jakies tam przypadki ze slyszenia. Ktos napisal ,ze sami nieudacznicy tu wyjezdzaja ? No comment :D

Gość gość
ludzie nie znizajacie sie do poziomu pawełka, do uk i gdzie kolwiek indziej zagranice wyjezdzaja rozni Polacy o roznym wyksztalceniu i roznie tam im sie wiedzie. to pawełek ma problem z nieusmiechajacymi sie do niego Polkami a nie my. gosc jest ewidentnie niedowartosciowany skoro tutaj wszystkich obraza i probuje poprawic sobie samoocene, nie pozwolmy mu sie sprowokowac.

Gość pavel92
ja tu nikogo nie obrażam :)

Gość pavel92
jest różnica między obrażanie a mówieniem prawdy

Gość gość
hahhaha, jaka prawda, synku? ty najzwyczjaniej swiecie generalizujesz. pare postow wyzej jeda osoba przebywajaca w uk napisala ci cos zupelenie innego co ty.

Niestety oprócz tego, ze Polki mają inne usposobienie niż murzynki, nie padła z twych ust (w tym przypadku chyba dłoni) żadna prawda, za to padł grad żenujących obraźliwych słów, oszczerstw mających na celu nic innego, jak ubliżyć kobietom.

Gość Łona jest Aniołem
Łona vs inne dziewczyny to jest 1:0 ;)