Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę tego zrozumieć

Polecane posty

Gość gość

jak dojrzały zonaty mężczyzna moze uwodzić kobiete wolną ,burząc jej dotychczasowe życie,to jest niemoralne z jego strony!

Gość gość
ma żonę dzieci,nie interesuje mnie to czy jest szczęśliwy czy nie,ale on powinien mieć świadomość że krzywdzi nie tylko mnie ale też swoją rodzinę,to że jestem wolna na papierze to nie znaczy że nie mam swojego życia.

Gość gość
co za palant z niego,oj nie wiem co bym takiemu zrobił!

Gość gość
najgorsze jest to że mu współczułam,ale on o tym nie wiedział,nie spotykam sie z nim ale i tak zburzył moje życie,i po co pytam po co?

Gość kawasaka
do mnie też się podwalał żonaty,opowiadał bajki jaki to on nieszczęśliwy,jest to człowiek na poziomie,nie będę pisać jaki zawód wykonuje,bo i po co, ale służy tzw. ludziom,ja zresztą też,i przykro mi i żle się z tym czuję ze może on tak się zachowywać!!

Gość gość
mi facet nie powiedzial, ze zonaty, nie nosil obraczki.. a ja sie zakochalam dobrze ze sie otrzasnelam i to zakonczylam, brzydze sie takimi facetami

Gość znam sie na rzeczy
Mile Panie! nie da sie uwiesc kogos kto nie chce byc uwiedzonym :-)

Gość gość
jesteś w błędzie kolego,ja ci mówię że się da uwiesć jak się postarasz i jeżeli wiesz też że nie dostaniesz w ryj to cuda możesz wyczyniać,ale to nie w moim stylu.

Gość gość
I te ich historie jaka to zona niedobra i wcale ze soba nie spia.. A gdy sie pytam dlaczego nie odejdzie, to mowi, ze ze wzgledu na dzieci. Gorszej bzdury nie slyszalam, bo dzieci teraz sa nieszczesliwe, wychowujac sie w toksyczne atmosferze, gdzie rdzice sie nie kochaja, tylko na siebie warcza.. Pozniej takie dzieci same buduja nieszczesliwe zwiazki, bo Taki wzor wyniosly z domu rodzinnego i nie wiedza, ze moze byc inaczej..

Gość gość
Są tacy co im się nie układa z żoneczką,postarzałą nie grzeszaca urodą ok 4o brzydsza a tu laska świeża ładna ,wykształcona nie odbiega w rzaden sposób od normy to czemu nie,i taki łoś próbuje,ohyda.robi maślane oczęta czaruje,a w domciu pantofelek,albo skończony bufon.

Gość gość
ZLOT ŻAŁOSNYCH PORZUCONYCH KOCHANIC!!!

Gość znam sie na rzeczy
a gowno prawda, kolego! jak kobieta nie jest nastawiona na flirt to zadnemu gosciowi nie uda sie jej poderwac. te ktore daly sie poderwac to wlasnie te ktore chcialy tego. takie kobiety szybko nadaja mnostwo pozytywnych sygnalow podrywaczowi, on to czuje i uderza do niej a pozniej to juz oboje wpedzaja sie w karuzele uczuc i emocji ktora konczy sie zawsze tym samym -ROZCZAROWANIEM

Gość gość
jak ja uwielbiam te szowinistyczne samorozgrzeszenia typu: suka nie da pies nie weźmie... jak kobieta jest wolna to dlaczego nie ma sobie pozwolić na flirt? jeśli NIE WIE, że męzczyzna jest żonaty?

Gość znam sie na rzeczy
kobieta szybko wyczuje albo domysli sie ze mezczyzna jest zonaty, czasami wystarczy jej jedno spojrzenie i juz wie. jezeli jestes singielka to ta zdrada to raczej jego problem i jego wina. dobrze ze to zakonczylas bo on cie tylko wykorzystywal.takiemu mezczyznie nie mozna ufac bo tacy co raz zdradzili nie maja juz wiekszych problemow aby zrobzic jeszcze raz. co to za roznica miec 5 czy 9 grzechow?