Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po jakim czasie od zjedzenia czegos niedozwolonego mozna karmic

Polecane posty

Gość gość

Chodzi za mna kurczak kfc i musze go zjesc. Kiedy bede mogla nakarmic bez obaw ze dziecko bedzie bolal brzuch? Moje dziecko nie toleruje smazonego bo juz sprawdzalam.

Spusc pokarm przed jedzeniem. Nakarm tuż przed kurczakiem dziecko. Potem podał pokarm. Myślę że później już dziecku nic nie powinno dolegac

Gość gość
Szczerze ci współczuje ja jem dosłownie wszystko (jedynie alkoholu nie piję) i mój mały nie ma żadnych objawów :) ale nie wiem jak c***omóc, być może inna mama :)

Gość alinka2888
jedz najwyzej dziecko brzuch poboli - no i co z tego to nie koniec swiata. w******ja mnie te matki polki. w anglii stanach matki albo w ogole nie karmia piersia albo wp*****laja wszystko jak leci i dzieci zdrowe

Gość gość
Nie rozumiem co to znaczy ze dziecko nie toleruje smażonego ?

Gość gość
Ja od 5 dni i tak nie karmie bo mialam zabieg i leki bralam. Dziecko jest na mm ale jutro rano bym mogla juz nakarmic tylko czy jak dzis zjem tego kfc to jutro moge bez obaw?

Gość gość
W szpitalu nam dali kotleta to mala tak wrzeszczala i sie prezyla ze jej espumisan lekarka podala a potem zrobila zgnilozielona kupe i pediatra powiedziala ze musze jednak uwazac na to co jem bo mam wyczulone dziecko.

Gość gość
17 dni

Gość gość
ha ha ha ale bzdura z tym kotletem:Dna prawde polscy lekarze sa tacy tepi i wam takie bajki wciskaja?ze corka kupe zielona po kotlecie zrobila?Ja cie sune:D chor mnie Boze przed polskimi lekarzami!

Gość gość
Ja po porodzie starałam się być na lekkiej diecie, ale potem sobie poczytałam, że ta cała dieta matki karmiącej to polski wymysł. Za granicą się nie pierniczą, jedzą wszystko, nawet piwko i winko popijają i jest OK. Akurat było przed świętami, syn miał 2miesiące. Spróbowałam jeść wszystko i nic mu nie było. Ani po świątecznym jedzeniu, ani potem po grochówce, bigosie, czosnku, chili czy piwie.

Gość Lubelskiesmakujzycie
widze wszystkie matki są obojetne dla swoich pociech. a to ze za granica inaczej traktuja dzieci to sa po*****i i wszystko w tym temacie .

Gość Lubelskiesmakujzycie
Mam nadzieje ze nie bedziecie potrzebowali polskich lekarzy bo nie doceniacie ich chociaz to najlepsi specjalisci na swiecie :)