Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres czy poronienie

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałam aby wypowiedziały się kobiety, które niestety wiedzą coś na ten temat... otóż 4 grudnia dostałam @ ale nie wiem czy można to nazwać @. Przed każdą @ bolały mnie piersi, brzuch a tym razem nic. W terminie @ zaczęło mnie pobolewać podbrzusze, ale inaczej niż na @ i zaczęły mnie boleć piersi ale po bokach. Z początku na wkładce znajdował się brązowy śluz, przez 2 dni a następnie dostałam lekkiego krwawienia... bez żadnych skrzepów ani niczego, tylko leciutkie krwawienie. Piersi bolą do dzisiaj po bokach i mam wrażliwe sutki, krwawienie dalej lekkie, czasami pojawia się też ból podbrzusza. Dodam że zawsze w momencie kiedy przyszła @ przestawały boleć mnie piersi, brzuch bolał tylko 2 pierwsze dni i 3 pierwsze dni @ były bardzo obfite. No i tak zaczynam się martwić czy właśnie nie jest to wczesne poronienie... :-( wizytę u ginekologa mam dopiero w środę. Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego i bardzo się nie pokoję...

Gość gość
Będe wdzięczna jeśli któraś kobieta się wypowie. Bardzo się martwię bo staramy się z mężem o dziecko.

Gość gość
to nie bylo żadne poronienie, po prostu okres ci sie zmienil przez jakies czynniki, np.stres, zmiany hormonalne

Gość gość
Martwi mnie to że podbrzusze boli mnie do dzisiaj, no j ból piersi po bokach. Nigdy tak nie miałam, z dnia na dzień piersi są bardziej wrażliwe, mimo że wystąpiła @... która jest naprawdę w wersji mini, bo nigdy nie miałam tak lekkiego krwawienia w czasie @, a mam już te 26 lat ;-)

Gość gość
jakbys poronila mialabys gesty obfity okres ,zalalo by cie masakrycznie z skrzepami,sluzem i wszystkim, masz okres po prostu, ja kiedys z nerwow przez miesiac nie mialam, to nie poronienie, typowe objawy jak przed @,byc moze lekarz przepisze ci luteine na wywolanie @, i tak bedzie na 100@, a druga opcja to ciąza.

Gość gość
Dziękuję za wypowiedzi. Gdyby to była ciąża to bardzo by mnie to ucieszyło, ale nie ma się co nastawiać. Poczekam do środy. Zastanawiałam się czy zrobiç beta hcg ale tak myślę czy w trakcie tego lekkiego krwawienia wynik wyjdzie prawdziwy...

Gość gość
w lasnie w ciazy pojawiaja sie plamienia zamiast@, zrob bete jak wyjdzie powyzej 5 , tzn ze cos tam moze zaczynac sie dziac, ja zrobilam przed @ wieczorem i wyszły 2 kreski, bylam w 5 tyg ciazy nawet nie wiedziac, ;)

Gość gość
Zrobiłam jedwn test ciążowy i wyszedł negatywny, ale był go taki tani test z allegro dodany do tych testów owulacyjnych i nie wiem czy one są ok. A może być tak że test może nie pokazać wczesnej ciąży (np. przed 5 tyg?) Wiecie co chyba nie wytrzymam do środy i zrobie jutro bete...

Gość gość
Dla dziewczyny z 14:34 a miałaś teź plamienia i bóle podbrzusza?

Gość gość
nie autorka, mialam jedno plamienie czy 2 takie male i w szpitalu wyladowalam z podejrzeniem ciazy pozamacicznej

Gość gość
No to zaczynam sie martwić co jest nie tak...

Gość gość
ja mialam bole podbrzusza i piersi bolaly strasznie i 2 razy plamienia male, i szpital,ciaza 5 tyg z groszami,wiec lepiej zrob test dzis ja zrobilam poznym wieczorem,a nastepnego dnia poszlam do gina i szpitala lezec,nigdy nic nie wiadomo

Gość gość
Zrobiłam test ciążowy 3 dni temu i dzisiaj... i oba wyszły negatywne... nie wiem o mam myśleć. .. martwię się...

Gość gość
to ciaza wykluczona,pewnie spoznienie zmiany hormonalne,stres albo jakies leki tak ci spowodowaly,tez tak mialam kiedys plamienia przez 2 tyg co 3dni ,idz do gina

Gość gość
A więc byłam dzisiaj u mojego ginekologa. Zrobił jak zwykle wywiad, usg no i zbadał. Powiedział że nie ma żadnych zmian ani niczego innego, że fizycznie wszystko jest ok. Powiedział że raczej nie jestem w ciąży ale mam zrobić beta hcg... no i tak się zastanawiam po co, skoro nie ma ciąży... a swoją drogą wydaje mi się że lekarze potrafią zauważyć wcześniejszą ciążę czy nie?

Gość gość
Autorko myśle ze powinien ale jak jest to nie wiem. Nie jestem gin ;-))))