Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Czy nie wkurza was jak media pokazuja wszystko co idealne

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

a tak naprawde zycie takie nie jest? idealni prezenterzy, pokazywanie tego co tylko modne itp...pozniej tylko ludzie maja kompleksy amen

Gość pojechalem po bandzie
jakie media? jak tylko wlaczysz wiadomosci to idealny wydaje sie tylko prezenter/prezenterka :classic_cool:

Gość ol
prawda media zaklamuja, wyjdz na ulice i tam widac prawdziwy swiat, ludzie brzydcy smutni zatroskani

Gość gość
Jak ktoś mówi o mediach a myśli M jak miłość i co tam kto ogląda to idealnie aż się rzygać chce .A jak ukryta prawda i inne podobne to aż radość mnie ogarnia że mam jakoś normalnie w życiu .Świat prawdziwy jest za oknem to warto oglądać .

Gość gość
mnie wkurza to ze media nie poruszaja waznych tematow np, nie puszczaja programow o tym czemu ludzie smieca i nie sprzataja kup po swoich psach, zamiast tych wszystkich programow dla debili, tych tancow na lodzie, kulinarne rewolucje czy inne g...

Gość oleskaaaaaaaaaaaaa
no w m jak milosc wszystko kreuja na takie idealne... babki ladne, facec**przystojni i kochajaca sie rodzinka ehhh

Gość gość
moim zdaniem dobrze,że pokazują coś w stanie idealnym. uczą jak idealnie żyć

Gość sisiunia
najgorsza to jest ta cala perfekcyjna pani domu.... wszyskie kobiety powinny wygladac jak lalki barbi, sprzatac w obcasach i miec piekny duzy dom.. dopiero te osoby co tam przychodza to widac jakie naprawde sa gosposie hahahhahahah rozczochrane kury domowe, zalosny jest ten idealny tvn

Gość gość
Spadłaś z księżyca ? Nie ma idealnego życia ,I właśnie to że seriale takowe pokazują sprawia że są tak durne .

Gość gość
nie ma idealnego życia ale ktoś pokazuje nam drogę do idealności i dobrze! jakby pokazywali ,że w domach można nie myć przez tydzień naczyń to ludzie by pewnie tak robili a gdy widzą ,że idealny dom to czysty dom to do tego będą dążyć

Gość sisiunia
ja nie spadlam z ksiezyca, ale mowie o tym ze po co takie gowna sie promuje? a durni ludzie w to wierza, a potem szukaja psychologow bo sa zakompleksieni pozdr

Gość sisiunia
moj ulubiony program to sprawa dla reportera bo pokazuje cos prawdziwego amen

Gość gość
To nie do ciebie był z tym księżycem , to do tej co pisała że " uczą jak idealnie żyć "

Gość lolki222
ja nie lubie pienkowskiej z ddtvn bogata zmija

Gość gość
Ekspres reporterów ,Szerokie tory ,Kossakowski szósty zmysł ,Polecam .

Gość mysiakoooooooooooooo
najgorszy program to o tych kardasziankach...ogladajac to moze nam sie przykro zrobic ze my zyjemy biednie w stosunku do nich

Gość ooooooooooommmmm
ja chcialabym miec zycie idealne ale pogon za takim zabiera zbyt duzo energi i wydaje sie byc nieosigalnym

Gość kukukukuk
w bibli pisze ze szczescia nie mozna osiagnac tu na ziemi cos w tym musi byc

Gość huhu02123
mnie znowu denerwuja programy odnoszace sie do poprwiania urody, ludzie nie potrafia juz siebie akceptowac, wkurzaja mnie te programy o modzie jakby nic procz wygladu nie mialo znaczenia, ludzie zbyt skupiaja uwage na sobie... ale wiecie co ciekawe jest ze tylko chyba jest tak w polsce, mieszkam w uk i tu jakos ludzie sie tak nie przejmuja swoim wygladem, za to w polsce wyglada to inaczej, dziekuje za uwage

Gość żydomendia jak zwykle oszukują
pokazują świat szcześliwych ludzi którzy sa szczęsliwi i zyja dostatnio , a ich najwiekszym szczęsciem jest ...jak kupią jakiś lek na męskość albo łupież albo płyn do naczyń , co uczyni ich życie jeszcze szczęsliwsze a np. przyprawa knorra zapewni ' świąteczny smak ' , któreego nie bedzie gdy sietego knorra nie kupi żydostwo zawsze tworzyło ten Matrix dla maluczkich ;)

Gość gość
Serial Wawa non stop to dopiero jest abstrakcja .

Gość gość
prezenterzy idealni, szczęśliwi bez problemów? poczytaj o Krzysztofie Ziemcu, jego historię o poparzeniu, tego jak opowiada o żonie. Bardzo go lubię za tę zwyczajność.

Gość huhu02123
ten kto wierzy reklamom jest debilem

Gość gość
Najgorsza jest ta "A ja nie mam limitu i coś tam dalej bez sensu gada zaraz przełączam .

Gość madziarunia
ludzie wywalcie telewizje bo zrobia wam papke z mozgu

Gość sisiunia
pozdrawiam zydomendia.... za wpis haha