Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają wam się te buty

Polecane posty

Gość gość

link jest tutaj www.syrenaobuwie.pl/1179-me-4607-2921304460711.html Chodziłam po wielu sklepach, chciałam kupic skorzane botki albo kozaki, ale ponizej 400zł jeśli chodzi o kozaki to mało co. Piękne widziałam w Wojasie, normalnie się zakochałam, ale 550zł za kozaki to ja nie dam.

Gość gość
dzięki za opisowy komentarz :D

Gość gość
na allegro bardzo podobne ze skóry naturalnej kosztują 250zł

Gość uśmiechnięty gość
mi osobiście się nie podobają na pewno bym tyle nie zapłaciła za nie, ale to kwestia gustu, jak Ci się podobają to bierz i się nie zastanawiaj :)

Gość gość
Nigdy nie podobały mi sie takie buty, dla mnie jak na konia :D ale mam wiele koleżanek które w takich chodzą i na pewno są wygodne :)

Gość gość
boję się kupić butów na allegro, bo niekiedy na zdjęciu co innego a w rzeczywistosci co innego. na dodatek trzeba dobrze mierzyć stopę, żeby dopasowac rozmiar.

Gość LemonD
Nie w moim guście.

Gość gość
jesli sprzedawca podaje długośc wkładki, a do tego zaznacza, że nr standardowy to będą a dobre

Gość gość
Przymierzałam je dzisiaj w sklepie, ładne, zgrabne. Na obcasie to były tylko takie mega wysokie albo jak dla starych bab, ehhh trudno coś fajnego na zimię kupić.

Gość gość
brzydkie ,nie kobiece ,ot normalne oficerki jak wy się ubieracie?????

Gość gość
pokaż lepiej jak ty się ubierasz expertko od bolesci

Gość Nati2013
Super stylowe buciorki. Mam podobne i te z checia tez bym kupila. Swietne do Jeans + skorzana kurtka (ja je tak nosze) ale Mozna tez kombinowac z innymi zestawami :) polecam!

Gość gość
po co pytasz autorko o opinie innych skoro krytyki przyjąć nie umiesz? oczekujesz ,że zapieję z zachwytu nad zwyczajnymi prostymi butami? gustu nie masz na pewno ,do oryginalności też ci dalekooo

Gość gość
to ja autorka. Jakiej krytyki? Ja żadnej krytyki nikomu nie pisałam. Wiadomo, że jednemu się beda podobac a drugiemu nie. A jadem to zioniesz ale ty :D

Gość gość
heh;) no 550 zł na buty na pewno nie wydasz;) tyle nawet na jedzonko miesięcznie nie masz ale lans musi być

Gość gość
po co pytasz autorko o opinie innych skoro krytyki przyjąć nie umiesz? oczekujesz ,że zapieję z zachwytu nad zwyczajnymi prostymi butami? gustu nie masz na pewno ,do oryginalności też ci dalekooo xxx ale z ciebie prostaczka zawistna. za to ty jestes oryginalna jak sobie kupisz buty za niecale 100zl w chinskim markecie na platformach z obcasem do nieba.

Gość gość
18:12 chyba mówisz o sobie biedaku

Gość gość
tu gdzie mieszkam chinszcyzna nie jest znana na szczescie a takie buty to do wycieczki po lasach zakladam

Gość gość
autorko, nie przejmuj się p***ami buty nie są złe, ładne typowe oficerki do wielu stylizacji

Gość gość
kuzwa, ale tutaj zawisc i jad. normalnie zjazd chamek i prostaczek. kobita sie normalnie pyta o buty, a te ja zjechaly. buty sa proste, ladne, mysle ze ten fason jest "bezpieczny", zawsze bedzie modny, a zazdrosne blerwy sobie uzywaja. az strach pomyslec, ze wypowiadaja sie tutaj matki albo przyszle matki. wiecie co? mam nadzieje ze nigdy tych dzieci nie urodzicie!

Gość gość
ładne nie są to fakt ale uniwersalne ale wg mnie płaski obcas nie jest kobiecy i do sukienki ani biura nie pasują

Gość Nati2013
One Sa teraz najmodniejsze... Ja uwazam, ze Sa Super. Pewnie, nie wszyscy musza nosic to Co aktualnie jest modne ale na patanie autorki odpowuadam z cala pewnoscia BARDZO SPOKO

Gość gość
Dzięki Nati za odp. to teraz pytanie do tych którym się buty nie podobają: Jakie wy macie? fason, a najlepiej marka :P

Gość Nati2013
Uu szukaja chyba teraz w internecie :p

Gość gość
one nie mają marek, bo kupują na targu, w chińczyków albo w najtanszym sklepie ala Boti.

Gość gość
Te buty wyglądaja tanio i tandetnie! Podobne kroje są na targówku za 75zł. Szkoda skóry na takie paskudztwo :o Tyle ładnych oficerek jest w sklepach- w lasockim chociazby. O te są fatalne

Gość Nati2013
W lasockim? Serio teraz?

Gość gość
No nawet teraz. W Lublinie na orkana ostatnio była spora obniżka czyli ogólnie musi też być. Modele były fajne, tylko rozmiarówka pełna nie była.