Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szukać tanich biletów lotniczych

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o o loty za kilka groszy-kilkanaście (kilkadziesiąt) złotych. słyszałam, że znajomi znaleźli coś takiego (lot do Oslo za 1 grosz). Szperam po tych stronach i nie mogę znaleźć. Jeżeli mielibyście przy okazji namiary na jakichś tanich krajowych przewoźników, to byłabym wdzięczna! chciałabym trochę pojeździć po Polsce i świecie za małe pieniądze. z góry dziękuję!

Gość gość
za 1 gr do oslo ? :D tanie bilety istnieją ale dolicz opłaty lotniskowe, bagaż rezerwacje itd wiec i tak zabulisz ale na 1 gr nie licz

Gość gość
opłaty za bagaż są, ale jeżeli masz bagaż podręczny, to za niego nie płacisz.

Gość gość
niestety czasy, naprawdę tanich biletów już się skończyły. Ostatni tani bilet jaki udało mi się kupić to zimą zeszłego roku za 4 zł w dwie strony do Londynu Luton. Jak jeszcze był Skyeurope, easyJet latał z innych miast poza Krakowem to były dobre czasy i bilety za złotówkę nie były niczym nadzwyczajnym. Niestety to se newrati :(

Gość gość
tanie latanie

Ja sama z takimi cenami się nie spotkałam, ale np. na tvn-ie Jakub Porada pokazywał, że da się latać po Europie za kilkadziesiąt zł. Jeśli o mnie chodzi, często korzystam np. z usług: http://www.bislcc.pl/page/1_bilety_lotnicze . No i co jak co - na pewno powinno się szukać biletów wiele miesięcy przed ewentualnym wylotem. Wtedy jest taniej.