Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I puść chłopa samego do sklepu

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak miał sobie kupić dzisiaj czapkę na zimę i kupił w HM wg niego czapkę z dziurą na głowie :o tylko jest komin a on nie da sobie przemówić :o jest kochany , ale czasem zastanawiam się czy to jednak dobry kandydat na przyszłego ojca moich dzieci :o

Gość gość
ciekawe jakich prezerwatyw używa?? może też jakieś koszulki instalacyjne lub coś podobnego

Gość gość
Z komina da się zrobić czapke pod warunkiem, że ma co najmniej 50cm długości. Ja nosze komin Buff jako podwójną czapkę.

Gość gość
a co cala jego wartosc sprowadza sie do splodzenia ci dzieciakow?

Gość gość
o zabezpieczanie dbam również ja ;) jak zawinie tył to może mieć w teorii czapkę a la smerf ale będzie zawiewać od tyłu :D "a co cala jego wartosc sprowadza sie do splodzenia ci dzieciakow? " tak jest to jego jedna z najważniejszych wartości jako potencjalnego partnera na resztę życia

Gość złorzeczący 22 lata
Pieprzona idiotka, zdechniesz jutro pod kołami autobusu.

Gość bo ty w wojsku nie byłaś
;) standardowym wyposażeniem zimowym jest uszatka ta a la ruski soldat, regulaminowo uszy można opuści gdy jest poniżej -15°C serio :D p*******ć regulaminy polowo! szalik, dobry wyjsciowo, polowo tylko zawadza i właśnie komin, polowo wyjebista rzecz ale wyjsciowo to jest no niewyjściowy, jak idiotka się wygląda ale dobra rzecza p.s. ja ze stalowni nie fali, cyrku nie syfu :classic_cool: