Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podobam się swojemu facetowi

Polecane posty

Gość gość
Twoj facet jest bezndziejny, o ile mozna go nazwac twoim facetem . , kopnij go niech sobie szuka idealu i sie w ogole nim nie przejmuj...

Gość gość
ja nie jestem pieknoscia ale dla mojego faceta jestem najpiekniejsza :D zawsze mi to mowi zostaw tego dupka a znajdzie sie ktos , kto Cie doceni powodzenia ;)

Gość gość
sama widzisz - Ty jesteś atrakcyjna, on nie za bardzo. udało mu się Ciebie wyrwać, ale wie, że jest do Ciebie kolejka chętnych. najlepiej zrobić z Ciebie szarą, zakompleksioną mysz, która nawet nie pomyśli, że ktoś inny mógłby ją zechcieć. To koleś ma kompleksy i dlatego tak się zachowuje DOKLADNIE gostek tak naprawde ukrywa skrzetnie swoje kompleksy i ciebie poniza chce ci pokazac ze niby on jest ten lepszy..manipulant!!

Gość a ja mam nadzieje
niestety to co pisza to prawda. Sa ludzie ktorzy lecza swoje kompleksy obnizaniem samooceny innym. Za kilka lat bedziesz sie wstydzila wyjsc na ulice

Gość gość
Dam Ci radę, zmień faceta. Ja też kiedyś byłam z kimś, kto był brzydki, ale niby fajny charakter. Ja niebrzydka, podobam się facetom, każdy się dziwił co w nim widzę. On się cieszył, że z nim jestem ,ale po kilku latach zostawił mnie dla brzydszej. Przy nim nigdy nie czułam się dowartościowana, teraz mój mąż jest mega przystojny i do tego skromny. Czuję się napiękniejsza przy nim, nie mam kompleksów. Twój facet wolałby inną, a jest z tobą bo tylko ty z nim chcesz być. Taka prawda

Gość gloría8693
Miałam podobną sytuację i ostrzegam przed takimi dupkami. Facet zaczął wynajdować mi wady, na początku obracałam to w żart ale ileź można..było mi coraz bardziej przykro aż w końcu wybuchłam. Od takich trzeba trzymać się jak najdalej b.o zdepczą poczucie wartości i doprowadzą do ciężkiej depresji. Kobieta zasługuje na faceta który jądoceni.