Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modliszka22

Poszukuję osób chorych na boreliozę

Polecane posty

Gość gość
Z boreliozą zgłosiłam się do Futura Medica w Krakowie z polecenia przyjaciółki i to była dobra decyzja. Od razu wiedzieli co mają robić, udało się dość szybko wyeliminować borelię i to bez trującej antybiotykoterapii. Polecam ich, na facebook.com/Futura-Medica-341616709658944/ jest cały kontakt z telefonami do rejestracji.

Gość gość
W moim przypadku sprawdziło się leczenie które mi w Futura Medica dobrali, mam na myśli dokładnie gabinet przy Moniuszki w Krakowie. Mają naturalne zdrowe metody, nie faszerują człowieka tabletkami tak jak zazwyczaj lekarze mają w zwyczaju...Tutaj terapia jest przyczynowa a nie objawowa...Zupełnie inna filozofia leczenia.

Gość odpoowiedź
Dnia 8.12.2013 o 22:34, Gość gość napisał:

TAK ZA POZNO,dlugo szukali przyczyny zlego stanu zdrowia.Ogromne oslabienie chudniecie mial rozne badania i nic nie mogli znalesc Jak stan pogorszyl sie na tyle ze nie mogl chodzic ,stan zdrowia pogarszal sie z dnia na dzien,zanik miesni wtedy wpadli na pomysl ,zeby zrobic badanie na bolerioze Oczywiscie caly czs przebywala ta osoba w szpitalu.Dostal jakis bardzo drogi lek i gdyby nie zadzialal to smierc Jednak skonczylo sie szczesliwie ,lek zadzialal i teraz jest wszystko dobrze

a co to za lek?

Gość odpoowiedź
Dnia 16.03.2018 o 10:51, Gość gość napisał:

W moim przypadku sprawdziło się leczenie które mi w Futura Medica dobrali, mam na myśli dokładnie gabinet przy Moniuszki w Krakowie. Mają naturalne zdrowe metody, nie faszerują człowieka tabletkami tak jak zazwyczaj lekarze mają w zwyczaju...Tutaj terapia jest przyczynowa a nie objawowa...Zupełnie inna filozofia leczenia.

A na czym te leczenie polegało?