Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modliszka22

Poszukuję osób chorych na boreliozę

Polecane posty

przepraszam za głupie porównanie, ale z boreliozy wyleczyliśmy kota chińskim Cordicepsem Tiensa. Poszukaj w necie info na ten temat. Tylko to było na kotku i po 3 dniach był jak nowy, nie wiem jak u ludzi.

Gość brak pomyslu na nick
przetstan reklamwoac ten mlm. to tak samo leczy jak czerpanie energii kosmicznej albo ogladanie serialu. rozumiem ze ktos w desperacji cos takieog kupi ale zwierzetom dawac jakies chinskie specyfiki to trzeba miec niezle zryty dekiel kot nie powie ze go cos boli :O takim psycholom powinni odbierac te zwierzeta.

Gość gośćMariusz krk
podejrzewam że moja żona ma boleriozę,ciagle jest zmęczona,stoi np przy obiedzie 10 min i musi sie położyć bo jej słabo i kreci sie w głowie,non stop ją coś boli -bóle jak w grypie,a to noga a to ręka,bóle głowy codziennie,niemożność doleczenia zatok,depresja, spore skoki ciśnienia,dusznosci ,kołotanie serca,była tomografia głowy,eeg,ekg ,badania w kierunku tarczycy i cukrzycy,wykluczono guza mózgu,psychiatra-antydepresanty zmieniane 4 razy bo żaden nie pomagał.Czasami mam wrazenie ze ona jest po prostu leniwa,ale coś mi nie pasuje,skoro nawet na zakupy nie ma siły (ciuchowe babskie),słowem nie ma siły na swoje przyjemnosci,prysznic jest katorgą bo ciężko ustać. Pomóżcie mi,jak to zdiagnozować ,do jakiego lekarza uderzyć,jakie badania zrobić? Nie mamy wiedzy czy ugryzł ją kleszcz,ale mamy dwa psy z którymi niegdyś lubiała ganiać po lasach i łąkach. Jesteśmy z Krakowa.

Gość gość
Tez bylem chory na to paskudctwo. Wzialem 4 zabiegy biorezonansem i nie ma szladu. Taki zabieg trwa 15 min i kosztuje 50 - 60 zl. Robilem to w Ilawie.

Gość gość_Madzia
Ja ostatnio zaczęłam się troszkę interesować tematem boreliozy i trafiłam na taki artykuł http://novaclinic.pl/d/91-borelioza-koinfekcje-poradnik - troszkę mi wyjaśnił w kwestiach badań. Jakby ktoś szukał informacji właśnie na ten temat to warto sobie zerknąć.

Gość gość
potwierdzam, ze biorezonans pomaga, ponieważ i mnie pomogl;) chciałam o nim napisac żeby pomoc innym, a tu ktos mnie uprzedzil;)ja jeździłam na biorezonans do lalimedu pod lublin;) warto promowac takie miejsca bo przy boreliozie medycyna tradycyjna nieraz wysiada

Gość gość
potwierdzam, ze biorezonans pomaga, ponieważ i mnie pomogl;) chciałam o nim napisac żeby pomoc innym, a tu ktos mnie uprzedzil ja jeździłam na biorezonans do lalimedu pod lublin warto promowac takie miejsca bo przy boreliozie medycyna tradycyjna nieraz wysiada

Gość gość
kurcze, myślałam o biorezonansie, ale nie zdecydowałam się jeszcze, nawet moja pani doktor mi o nim wspominala, jak wyglada taki zabieg? Mogłabyś napisac, koleżanko, co pisalas o laliemdzie? O ile tu zagladasz;-)

Gość gAussiakmama
Mi udało się ustrzeć od negatywnych jej skutków, ale tylko dzięki temu że szybko podjęto leczenie! Dałam się namówić na takie testy http://sklep1344314.home.pl/pl/p/Panel-infekcji-odkleszczowych-pelny/158 wykryły infekcję jeszcze zanim organizm zaczął reagować. Nauczyłam się i żeby uważać bardziej na siebie i że na zdrowiu nie ma co oszczędzać.

Gość gość
gość 2013.12.11 Nie ma szans wyleczyć boleriozę gdy jest wykryta po kilku latach.Znam gościa który ma zaatakowane wszystko.Teraz ma problem z pamiecią, czasami mówi takie bzdury! Mam wrażenie że padło już facetowi na mózg.OKROPNE! xxx Chyba tobie padło na mózg. Borelioza jest w 100% uleczalna. Ta rzekomo nieuleczalna to jak jest w koinfekcji i inną chorobą xxx na którą nie ma leku w Polsce. Jak wyleczysz chorobę xxx to i z boreliozą się uporasz bez problemu. Choroba xxx m to do siebie, ze jak się zarazisz czymkolwiek to nie wyleczysz. Jak masz chorobę xxx to nawet grypa może cię zabić. Nazwy tej choroby celowo nie piszę. Niech się lekarze douczą, a nie kafe czytają

Gość gość
Padło na mózg temu, komu się wydaje, że jakaś niedouczona lekarzyna z prowincji mu pomoże, zwłaszcza na NFZ. Kleszcze są dosłownie wszędzie, w parkach, w przydomowych ogródkach, a ja właśnie szukam czegoś konkretnego, raz miałam kleszcza i niby níc się nie stało, teraz boję się łąk i lasów, odwala mi ze strachu

Gość gość
"Mi udało się ustrzeć od negatywnych jej skutków, ale tylko dzięki temu że szybko podjęto leczenie! Dałam się namówić na takie testy http://sklep1344314.home.pl/pl/p/Panel-infekc ji-odkleszczowych-pelny/158 wykryły infekcję jeszcze zanim organizm zaczął reagować. Nauczyłam się i żeby uważać bardziej na siebie i że na zdrowiu nie ma co oszczędzać. " Właśnie weszłam na ten link ale jest kilka tych testów, który Ty robiłaś? Najtańszy widzę że jest za 170 zł

Gość yarett
Można się bardzo dokładnie przebadać w Noma Medica Volla w Warszawie na Szajnochy. Z tego co się dowiedziałam od nich to ur******ają darmowe badania organizmu, ma to być analizator kwantowy i badanie próbki wody, do tego wykład na temat zdrowia. Zapisy są telefoniczne lub mailowe, pełen kontakt do oferty jest na ich stronie www.medicavolla.eu.

Gość zertt
Na dobrych specjalistów trafiłem w nowoczesnym ośrodku Noma Medica Volla. Mają gabinety w kilku miastach co najmniej (tu jest spis - medicavolla.eu). Szukałem pomocy w powrocie do zdrowia po zerwaniu achillesa i dopiero ich magnetoterapia przyniosła rzeczywiste efekty.

Gość gość
Modliszka a czystek pije ta osoba chora?

Gość gość
Ja osobiście pierwsze co bym zrobiła czując się źle i podejrzewając że mogłam mieć kleszcza itp. zaparzyłabym czystek-zawsze mam go w domu. Leczy boreliozę. Leczy wirusy wszelkie więc przy przeziębieniu zawsze piję dlatego przydaje się a w wypadku boreliozy ratuje życie. I nie lekceważyłabym jego właściwości. Potrafił sam wyleczyć anginowe zmiany ropne w gardle-bez żadnego wsparcia innych leków. Warto uciekać do ziół-one są często skuteczniejsze niż leki i nie dają takich skutków ubocznych jak leki.

Gość lucas33
Okazyjnie można się przebadać w gabinetach Medica Volla teraz. Nie biorą ani złotówki za super dokładne badania na analizatorach kwantowych. Normalnie koszt takich badań jest spory. Byłam na czymś takim już w Krakowie i organizacja eventu była bez zarzutu. Przebadali też wodę którą przynieśliśmy i się okazało, że nie jest taka do końca zdrowa...Na stronie www.medicavolla.eu są adresy gabinetów w całym kraju gdzie te badania darmowo robią.

Gość wyjatkowa_bajeczka
Witam, aktualnie już drugi raz rozpoczęłam walkę z boreliozą. Po nawrocie postanowiłam, że wyniknie z tego coś dobrego. Założyłam więc bloga i na bieżąco uzupełniam go o treści z zakresu diety podczas leczenia i nie tylko. Wiarygodnie, solidnie, kolorowo i ciekawie. Prowadzony przez dziewczynę, leczącą się metodą ILADs z potrzebą umilenia oraz ułatwienia życia sobie i innym . Gorąco zachęcam do śledzenia bloga: kulinariaborelli.blogspot.pl Trzymam za Was wszystkich kciuki!

Gość gość
gość 2016.03.05 Padło na mózg temu, komu się wydaje, że jakaś niedouczona lekarzyna z prowincji mu pomoże, zwłaszcza na NFZ. Kleszcze są dosłownie wszędzie, w parkach, w przydomowych ogródkach, a ja właśnie szukam czegoś konkretnego, raz miałam kleszcza i niby níc się nie stało, teraz boję się łąk i lasów, odwala mi ze strachu xxx Żadna lekarzyna ci nie pomoże ani ta z prowincji ani ta z wielkiego miasta, bo nie mają czym leczyć. Kleszcze były, są i będą, tylko kiedyś choroby były uleczalne, a teraz już nie.

Gość gość
Niestety bardzo duży odsetek kleszczy w Polsce przenosi paskudną chorobę jaką jest borelioza, dla tych którzy często mają kontakt z otoczeniem leśnym i nie tylko polecam zakupić test na boreliozę : https://labhome.pl/produkt/test-na-borelioze/ należy go wykonać od 2-4 tygodni po ukąszeniu !!

Gość Jokula
Szukam informacji jak mogę wspierać osobe chorą na boreliozę . Proszę o pomoc.

Gość gość
♥ ♥ ♥ Znalazłam wspaniały film z historiami osób, którzy stosowali hipertermię i którym hipertermia bardzo pomogła. Warto obejrzeć, naprawdę bardzo wzruszające ♥ ♥ ♥ https://www.youtube.com/watch?v=aNtVjoE_O6k&a mp ;a mp ;t=156s

Gość gość
Ja mialem bolerioze. Lekarze byli bezradni. Poddalem sie zabiegowi Bioresonansem, 3 zabiegi po 15 min. Koszt 150,-zl. Boleriozy nie ma.

Gość gość
Taaaa ... może i boleriozy nie masz ale BORELIOZĘ mozesz mieć nadal ...

Gość terapeuta1
Polecam jedyny skuteczny test na boreliozę do wykonania w warunkach domowych. Test wykrywa przeciwciała IgM, które tworzą się po 2 tygodniach od ukąszenia. Test wykrywa świeżą infekcję boreliozy. https://labhome.pl/produkt/test-na-borelioze/