Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poleccie foteliki 9do18

Polecane posty

Gość gość

zeby mialy dobre oceny w testach adac bo jakos nie moge sie w tym polapac no i zalezy mi na dobrym wyniku jakosc/cena

Gość gość
nie wszystkie foteliki startują w testach adac a dlaczego? bo jeśli występują to się równa podniesieniu ceny-testy adac nie są darmowe :) ja mam fotelik 4baby i jestem ja i mój synuś zadowoleni, a wy na mnie teraz najedźcie bo kupiłam fotelik bez testów :) i założe się jeszcze, że ty autorko pierwszy fotelik też bez testów miałaś, bo był to fotelik od wózka:]

Gość gość
dokladnie tak bylo i potem sie balam ze w razie czego to fotelik mojego malego nie ochroni :O wiec nie chce znow zrobic bledu a podrozojemy dosc czesto i dlugo

Gość gość
a myślisz, że testów nie można sfałszować, czy podpłacić? Mi to pani w sklepie, która nie dość że to sprzedaje to ma dzieci więc wie co i jak sama powiedziała, że każdy fotelik ochroni dziecko, a te testy... podnoszą ceny fotelików i tyle, bo za fotelik z testem płacisz 1000 zł a za taki bez 300 ot cała różnica. Jedynie co to jeśli masz isofix w samochodzie to polecam fotelik z isofixem bo to jest DODATKOWE zabezpieczenie.

Maxi Cosi Milofix jest ponoć dobry w miarę normalnej cenie. A jak masz trochę więcej kasy na zbyciu polecam BeSafe bądź Britax.

Nie mogę odpowiedzieć jaki konkretnie fotelik, bo mi uznaje jako SPAM :O. Warto zainwestować w porządny, montowany tyłem do kierunku jazdy.

Gość gość
a ja mam coneco i uważam że jest ok:)

Gość gość
tak, najlepiej to sobie tak tłumaczcie, ze testy to ściema i kupujcie g***o, albo najlepiej kupujcie używane a pani w sklepie to ma takie pojęcie o życiu, że hej...

Fotelik tylko tyłem do kierunku jazdy, które przeszły szwedzi Test Plus. Britax max way maxi cosi milofix maxi cosi mobi maxi cosi opal besafe izi combi besafe izi kid besafe izi plus Romer dualfix cybex sirona

Gość gość
Maxi Cosi Axiss - super sprawa, bardzo polecam :)