Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzia1117

CM Macierzyństwo Kraków

Polecane posty

Gość Zuzia1117

Zapraszam wszystkich, którzy chcą się podzielić opiniami, doświadczeniami bądź szukają informacji na temat tego centrum medycznego. Leczyłam się u dr Mirockiego od ponad roku. Aktualnie jestem w 8 tygodniu ciąży. Moja ciąża jest z in vitro. Pozdrawiam

Gość krowa rasowa
ja tez tam kiedys chodzilam bo o leczeniu trudno mowic nie polecam, dlugie kolejki, wizyty max 10 min, poklepanie po plecach - bedzie dobrze niedlugo bedzie pani w ciazy, drogo, nieskutecznie.

Szczerze mówiąc jestem zaskoczona tą opinią. byłam pacjentka dr Mirickiego i naprawdę miło wspominam te wizyty. Pełen profesjonalizm, szczerość i cierpliwość. Nie jestem łatwa pacjentką, zawsze sprawdzam usłyszane informacje, na każde spotkanie przychodziłam z długa lista pytań i zawsze dostawałem odpowiedź. Leczenie tam nie jest tanie, ale w końcu jest to prywatna klinika. Inni lekarze nie dawali mi większych szans nawet z ivf. Jestem w 8 tygodniu ciąży. Co do kolejek to faktycznie są. Były nawet przed rozpoczęciem programu rządowego ale to chyba świadczy o wierze pacjentów w zdolności lekarzy.

Gość gosciowka34
a po co ktos ma sie dolaczac jezeli znow jest to watek prowadzony przez osoby pracujace w klinicie ? :P

Jestem pacjentką nie pracownikiem. Są tu opinie o rożnych klinikach. Pomyślałam, ze być może ktość chciałby podzielić się swoimi doświadczeniami o macierzyństwie.

chodziłam do macierzyństwa do dr Mirockiego i nie mam dobrej opinii na temat tej kliniki, dużo badań drogich kupe kasy wydanej jak się później okazało niepotrzebnie, wizyty 10 minut a jak powiedziałam że mam problem bo mąż często na delegacje wyjeżdża to usłyszałam ze jak ja chce mieć dziecko skoro męża nie ma w domu, a szale przeważyło to jak zapłaciłam u nich za ovitrelle 250zł a potem okazało się ze w aptece kosztuje 70zł zgroza, oczywiście ciąży brak, przeniosłam się do Parens i jestem w 16tc ceny około 1/3 mniejsze polecam

Nitka gratulacje! Faktycznie wywalilismy kupę kasy na badania i wizyty ale było warto. Jestem w 12 tygodniu ciąży wiec teraz tylko to sie liczy.

Gość gość
Witam. Muszę zgodzić się z Nitka999. "leczyłam" się w tej klinice od stycznia do czerwca 2012r. Totalna masakra, brak profesjonalizmu... Panie w pielęgniarki bardzo miłe ale nic poza tym. Wprawdzie dr Mirocki miły i spokojny na wizytach ale również naciągnął mnie na kasę robiąc drogie badania, a nie robiąc ważnego, tj, rezerwy jajnikowej, a po jego wyjeździe na urlop pozostali lekarze traktowali mnie jak zło konieczne.Najpierw dr Wyroba obraził się na mnie że nie chciałam lutinusa za 200zł na tydzień kuracji tylko luteinę dużo tańszą (tak poradziła mi pielęgniarka), a w dniu transferu kiedy dowiedziałam się że są tylko dwa słabe zarodki i zapytałam dr Szlachcica dlaczego tak słabo to kazał mi spojrzeć w pesel.ostatecznie wyciągnęli ode mnie 20tys bez rezultatu w postaci szans na ciążę.O kolejkach i nawet dwu godzinnych opóźnieniach już nie wspomnę. A jeśli chodzi o ich statystyki to nie wiem skąd biorą do nich dane, bo mną nikt sie nie zainteresował czy się udało czy nie.pół roku później mimo że byłam jeszcze starsza, w nowej klinice udało się uzyskać 9 zarodków klasy A. jeden z nich jest teraz moim czteromiesięcznym synkiem, a dwa czekają na zimowisku. Niestety to miejsce dla ludzi z dużą kasą, dużą ilością czasu i bardziej liczących na cud niż profesjonalną pomoc.

Gość gość
Hahaha 20 000 to moze nie (chyba ze liczysz leki itp) ale rzeczywiscie placac za wszystko z osobna wychodzi ok 3-5 tym wiecej. No coz takie zycie pozdrawiam!