Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od którego momentu zaczyna się związek

Polecane posty

Gość gość

Wpisujcie swoje propozycje. Czy od wspólnego sexu? jakiś deklaracji? wspólnego zamieszkania czy jeszcze czegoś innego? jak się to u was zaczłęło, ze byliście/byłyście pewne że to już związek a nie zwykłe koleżeństwo czy tam spotykanie?

Gość gość
Od seksu analnego, to najwyższa forma oddania sie partnerowi

Gość przy kazdej erotyce
wszystkm co nie jest kolezenstwem

Gość jakiś facet
od deklaracji, najrozsądniej :)

Gość przy kazdej erotyce
nie musi byc seks

Gość gość
jakiej deklaracji? "i że cię nie opuszczę aż do śmierci"? :)

Gość przy kazdej erotyce
nie wsystko musi bys od razu wypowiedzuane, gesty tez wiele znaczna;)

Gość gość
no tak ,sex jest tym punktem zwrotnym

Gość gość
ciekawe jakie gesty. dzisieji faceci sa dziwni i nie każdy sex czy erotyka świadczą o związku.

Gość gość
Co wy piszecie. Po sexie facet też może się ulotnić.

Gość gość
sex jest punktem zwrotnym i jk jest dobry to facet sie nie ulotni , bo go ciągnie.. wkręca się

Gość przy kazdej erotyce
od pocalunku, przytulan itp. odejsc mozna zawsze, ale od takich chwili zaczyna sie zwiazek

Gość gość
Takie rzeczy się po prostu widzi i przede wszystkim czuje. Początki każdej relacji są inne.

Gość gorgonz ola
Nie wiem, to się chyba czuje ;) My po tygodniu już byliśmy parą, moment, który sobie "uznaliśmy" za oficjalny początek to pierwszy pocałunek i trzymanie się za ręce ;) 4 miesiące później razem mieszkaliśmy już ;P

Gość gość
to jak facet przytuli to juz jest w zwiazku ???? buhahahahaha

Gość gość
No właśnie :) A jak pocałuje czy na imprezie dojdzie do sexu to też już jest związek??????? hahaha

Gość gość
A jak facet nie chce być w związku tylko chce mieć sex przyjaciółkę to ta sexprzyjaciółka myśli, że jest z tym gościem w związku?

Gość gość
Bardzo duzo seks przyjaciolek tak wlasnie mysli. I wszystkie kochanki zonatych tez tak mysla.

Gość gość
związek zaczyna się od ślubu

Gość gość
Ale kochanka to też ma jakaś relacja z tym żonatym.

Gość gość
a zdradzane zony tylko komentują i liczą kolejne kochanki , sex z żonatym to kochanka i to jest relacja sexualna, która bardzo doskwiera zonom,chociaz same się okłamują ,ze NIE

Gość gość
niemal połowa Polaków uprawiała kiedykolwiek seks oralny. Najbardziej rozpowszechniona jest ta forma seksualności w województwach mazowieckim i małopolskim, zaś najrzadziej w podlaskim. Do wytrysku do ust przyznaje się 24% badanych

Gość gość
to mnie zastanawia ,ale moze jakis mezczyzna sie wypowie

Gość facet_w_zwiazku
Związek zaczyna się od momentu, kiedy jedna i druga osoba szczerze powiedzą sobie nawzajem, ze się kochają przy kolacji lub w innym miejscu bez seksualnego napiecia. to musi wyjsc od kazdej osoby z osobna bez wymuszania. typu "czy ty mnie kochasz?" (zadajac takie pytanie w łóżku przed stosunkiem to juz jest tylko po to zeby sie oddac z czystym sumieniem) nie pytajmy innych czy nas kochają, jeżeli to robimy, odpowiedz zawsze będzie twierdząca, mniej lub bardziej wymijająca ale zawsze będzie twierdząca (prawdziwa lub klamstwo i nie bedziemy wiedziec co jest prawdą). slowo kocham jak wychodzi samo jest szczere i prawdziwe. tylko wtedy bedziesz wiedzieć. ja chodzilem 2 lata (pierwszy dluzszy zwiazek; seksu). kiedys po pijaku powiedziala ze mnie kocha, na drugi dzien nic nie wpomnialem o tym, ona tez nie. uznalem, ze to był pijacki impuls, po pewnej sprzeczce miedzy nami wyladowala z innym niestety kolega po imprezie, nie dalem rady tego udźwignąć, rozstaliśmy się, pewnie nie kochała, coz fajnie bylo, nie zaluje. kocham teraz inną żonę, choć też nie jest łatwo:) no ale takie życie jest pokręcone, powodzenia w związkach. seks to nie związek alczkolwiek bardzo szybko zbiża do siebie. Kobiety zwłaszcza te mniej doświadczone seks traktują jako symbol oddania, dlatego szybciej sie wiaza. Facet chce doktkąć, spróbować, posmakować i powąchać. Seks to nie związek. zwiazek to wzajemne dbanie o siebie. posłuchajcie kiedyś ewangelii na ślubie jak będziecie mieć okazje czym jest miłość. To naprawdę są mądre i przemyslane słowa. chodź bardzo często są powiedziane w suchy zimny tekst bez wyrazu

Gość gość
dla kobiety związek zaczyna się od chwili, w której on się z nią pierwszy raz umówił - a dla faceta nie zaczyna się nigdy!

Gość moja jedyna wielka
sa tacy któzy wiedza co to miłość i nie musza słychać ewangelii

Gość gfdtgrgf
o mój zwiazek niczym z bajki :):) nie będe pisac , bo nie uwierzycie :)

Gość facet_w_zwiazku
"moja jedyna wielka sa tacy któzy wiedza co to miłość i nie musza słychać ewangelii " a skąd to wiesz? ktoś c***owiedział a może czujesz nosem? w kroku? samo przychodzi do ciebie? jak nie musisz się edukować o miłości tzn. że miłość jest w ogół ciebie i urodziłaś(eś) się naprawdę szczęśliwym człowiekiem. Ale coś mi tu nie gra. skoro masz tyle miłości w okół siebie, to co w ogóle robisz na takim forum? czegoś chyba jednak ci brak. skoro wiesz co to takiego miłość to może podziel się z nami a nie krótkim nic nie wnoszącym teksem konfrontujesz innych opinię

Gość moja jedyna wielka
co ja tu robię? Rżnę głoopa i chama