Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sex zbliża czy oddala faceta i kobietę niebędących w związku

Polecane posty

Gość gość

pytanie jak wyżej.

Gość gość
niemal połowa Polaków uprawiała kiedykolwiek seks oralny. Najbardziej rozpowszechniona jest ta forma seksualności w województwach mazowieckim i małopolskim, zaś najrzadziej w podlaskim. Do wytrysku do ust przyznaje się 24% badanych

Gość gość
kobiety zbliża, facetów oddala, ale bywa różnie, ta wersja najcześciej funkcjonuje wśród młodych osob wolnych.

Gość no wiec zasadniczo
Kobieta (samotna) na ogol przywiazuje sie do faceta z ktorym uprawiala "niezobowiazujacy"seks. Nie oznacza to, ze jest od razu w nim zakochana ale jakos nie moze calkiem o nim zapomniec bo DOPUSZCZENIE DO TAKIEJ BLISKOSCI Z MEZCZYZNA NOBILITUJE GO W NASZYCH OCZACH, SPRAWIA, ZE W PEWNYM SENSIE STAJE SIE ON DLA NAS WAZNY....mezczyzni niestety tak nie maja, wspominaja z przyjemnoscia fajny seks ale nie mysla o jednorazowej partnerce jak o kims kto ma dla nich znaczenie

Gość gość
sex każdego przybliża :classic_cool: niezależnie czy to kobieta czy facet

Gość gość
sex każdego zbliża do siebie

Gość gość
mnie kazdy seks zbliza. mam duzo bliskich mojemu wnetrzu przyjaciów:)

Gość gość
kobieta przywiazuje sie a facet staje sie wolny a wiec kobiete zbliza a faceta oddala

Gość gość
Wcale nie. Ja się mojego ostatniego pozbyć nie mogłam. To on się zbliżał, a ja oddalałam, bo mnie nudził.

Gość gość
pokaż kobiecie że coś czujesz do niej i przepadłeś zaczyna się nudzić panowie - jedyna skuteczna metoda to czasem łaskawie dać się poadorować, wtedy zrobią wszystko takie pokopane są i nie ma sensu się zastanawiać dlaczego

Gość gość
seks zbliża, oddala, zbliża, oddala, zbliża, zbliża, zbliżaaaa!!!!!! oddala

Gość gość
Może troche offtop ale jak nudzi się Wam seks z partnerką to warto spróbowac czegos innego. Nasz związek uratowały sex telefony. Zacząłem od profesjonalistek z http://www.boginiesexu.pl/ a one tak mnie wyuczyły, że teraz swoją żonę doprowadzam do orgazmu przez telefon. Mówie Wam fajna odmiana!

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Ania, najgorętsza laseczka na http://sextel.ovh/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)