Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki router kupic nie znam sie

Polecane posty

Gość gość

polecicie jakis tani w miare router ...napisze ze mam neta z kablem z tv kablowej mam wiec jaki mam kupic router?

Gość gość
uupppp

Gość gość
ja mam Tp_link i jest dobrze

Gość gość
Netgear WNR3500L

Gość gość
jak mam neta kablowki to jaki router ? byle by taki do 100zl wiecej niewydam na to

Gość gość
TP link jest ok za 50 zł dostaniesz

Gość probeks
Jeśli to na pewno DSL to np. WNDR3400 od Netgear z Qos, koło 100 zł zapłacisz, a to naprawdę solidny sprzęt. Nie tyle chodzi o funkcjonalności co o stabilność sieci i zapewnianie wifi na dużym obszarze. Przetestuj.

Gość gorte
Ale na pewno DSL, a nie jakieś neo? Ten Netgear, który Ci wskazano wyżej może być, ale i tak znaczenie ma przede wszystkim budżet. Jeśli jesteś w stanie wydać kilka stówek na router to znajdziesz już urządzenie z USB 3.0, Qos, kilkoma antenami, wysokim transferem i porządnym zasięgiem - i taki sprzęcik daje święty spokój na kilka lat.

Gość gość
Po prostu wybierz Netgeara, który mieści się w Twoim budżecie. Najlepiej w górnych jego granicach i wtedy powinieneś ustrzelić sensowny sprzęt. Nie sugeruję jaki dokładnie model, bo to bez znaczenia. Ale jeśli budżet jest niski to też nie spodziewaj się szałowych parametrów.

Gość gość
Zazwyczaj router jest w zestawie jak sie zamawia abonament na neta itd. No ale jak szukacie nowego routera to zerknijcie na te - techfresh.pl/jaki-router-do-150-zl-top-5-najlepszych-routerow/ . Do 150 zł już kupicie porządny, nie ma co szaleć, bo to prostu sprzet, ma dawać dobry zasięg i to w sumie tyle.

Gość umbers
Nie pamiętam jaki to dokładnie model, ale mam router z serii Netgear Nighthawk i działa mi to pierwsza klasa, tak więc zależy ile chcesz wydać kasy. Ogólnie ta seria sprzętowa wyszła im znakomicie - wprawdzie najwyższe modele kosztują po kilka tysięcy, ale tobie wystarczy taki za kilka stówek. U nas nawet nie mam odpowiedniej sieci, żeby wykorzystać maxa z tych routerów.

Gość gość
Polecam https://www.wisp.pl/ bo mają ogromny wybór w przystępnych cenach. Widziałam również u nich router, więc zachęcam do zajrzenia na stronę i zrobienie rozeznania. Ja w ten sposób kupiłam anteny, a nigdzie indziej znaleźć nie mogłam. :)

Gość pemalo
Nighthawk R8000 - to już górna półka, ale przynajmniej w całym domu będziecie mieć szybki interes. To po prostu zapewnia bardzo dobry zasięg.