Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sok z Aroni i Miód

Kto się pomylił na usg

Polecane posty

Gość gość
tydzien przed porodem bylam na prywatnej wizycie u dobrego lekarza, 3600 mowił, w dniu porodu w klinice uslyszalam 3500, tymczasem 2800 bylo;)

Gość Sok z Aroni i Miód
czyli jak tak czytam to różne pomyłki się zdarzają i nie ma co do końca wierzyć w usg w sumie chyba najwięcej pomyłek się zdarza na samej końcówce ciąży kiedy maluszek jest już za duży by go dokładnie zmierzyć

Gość gość
na kazdym usg powinno c****sac ze granica błedu to 500g wiec podejrzewam ze wszystko jest ok twoj maluch nie spadl z wagi tylko tak obliczylo jedno usg a tak drugie.ja jestem teraz w 32 tyg. moja mala wazy 2000 g i lekarz powiedzial ze to duzo, ze za 2 tyg tyle powinna.ciekawa jestem ile naprawde wazy:)

Gość Sok z Aroni i Miód
no ja też jestem ciekawa ile moja tak naprawdę waży :) a na kiedy masz termin ?

Gość gość
2 dni przed moim porodem, lekarz rąbnął się na 600 (!!!!!!!!!!) gram przy obliczaniu wagi dziecka :o O mały włos i by mnie pokroili na cc :o:o Ostatecznie mała urodziła się o te 600gr mniejsza :o Więc głowa do góry autorko, będzie dobrze! I napisz jak urodzisz :P

Nie martw się wina usg.. Mnie w 32 tyg straszyli że dziecko maleńkie bo 1700 gram .. A urodził się chłop 4340 :)głowa do góry :)

Gość Sok z Aroni i Miód
dzięki wam wielkie dam znać jak tylko urodzę :) ale to dopiero pewnie w styczniu bo termin mam na 22 stycznia

Gość gość
kazde usg i kazdy lekarz bada inaczej bledy sie zdarzaja dlatego powinno sie chodzi do jednego,dziecko nie moglo tyle schudnac i cofnac sie wiekiem