Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ze szczupłej laski w grubą szkarade

Polecane posty

Gość gość

Witam wiem jak czują się dziewczyny otyłe otóż jakieś 7 lat temu po urodzeniu drugiego dziecka byłam szczupła i cieszyłam się z życia oraz swoją nienaganną figurą dzisiaj po upływie 7 lat mam 84 kg 30 lat jestem gruba niechcę mi się żyć niemogę patrzeć na mój zwisający gruby brzuch brak mi energi radości . . . Nigdy niemyślałam że będe kiedyś w takim stanie . . . .

Gość gość
skoro twoja wartosc opiera sie tylko na wymiarach twojego tylka to masz do wyboru dwie drogi: zmienic priorytety albo przestac zrec

Gość gość
na twoje szczescie kilogramy to jest cos co mozna zrzucic gorzej z brzydka twarza czy innym mankamentem, dla mnie to nie jest powod do placzu, troche silnej woli, gimnastyka + jakas zdrowa dieta i bedziesz super szczupla kobieta

Gość gość
To nie tak że rozm tyłka jesw dla mnie najważniejszy poprostu słyszę ciągłe uwagi ze strony rodziny męża że mam grubą d**e że jestem grubasem albo że mąż nim znajdzie moją dziu rkę to już mu się niechce że go przygniotę jak na nim leże mi naprawde jest źle wysłuchiwać takich uwag doszło nawet do tego że przestałam jeździć do jego rodziny bo niechcę więcej gupich uwag a teraz idą święta i mąż nalega abym z nim jechała do domu rodzinnego

Gość gość
No to teraz wiesz co czują babki w roz xl i wyżej

Ja po urodzeniu od razu brzuszki, koszykowka no i oczywiscie bieganie codziennie. Troche ruchu i wrocisz do normy. Ale nie ma, ze sie nie chce. Wymowkami nie dojdziesz do normy. Jedz wszystko jak dotychczas i nie rob zanych diet, bo to zle wplywa na organizm, pozbywasz sie waznych wartosci odzywczych, ktore sa bardzo potrzebne przy uprawianiu sportu i to one pozwalaja uksztaltowac tez sylwetke przez dobra przemiane. Nie wem co Ci doradzic, ale nie zalamuj sie. Do dziela! Jestes mloda i sie Tobie nalezy :)

Gość gość
To nie tak że ja nic nierobię tylko jem ! Byłam u lekarz zrobiłam badania krwi i tarczycy niema chociaż jest blicko również cukier mam w okolicach 188. Na 190 cholesterol mam także za wysoki lekarz stwierdził że to co się ze mną dzieje to albo błąd dietetyczny albo zaczyna się u mnie menopauza mimo młodego wieku moja matka w wieku 34. Lat już miała menopaze lekarz zlecił mi znowu komplet badań i zobaczymy co wyjdzie po kontroli u niego wybiorę się do dietetyka

Gość gość
Zrób tak jak robiła Danuta Rinn. Nie przywiązuj wagi do stroju, tylko strój do wagi, a wszystko będzie ok. Ale moja droga od wody i powietrza się nie tyje. Nikt mi nie powie

Gość gdgfd
autorko zmien diete .. Mozna jesc duzo i wcale nie tyć .. Spożywaj codziennie kasze gryczaną zamiast ziemniaków . NA pewno schudniesz

Autorko, moim zdaniem najgorzej jest robic sobie w ogole diete jakakolwiek. Moja kolezanka wazyla po ciazy 85 kg. nie mogla schudnac przez 3 lata. Stosowala diety, chodzila do lekarzy, dietetykow i nic. Zdrowie jej sie pogarszalo. Zrobila to co powiedzialam, jadla normalnie oczywiscie nie wpieprzala batonikow, czekolady itd. Robila to co ja, glownie owoce, warzywa, duzo miesa roznego i ryby. Zajelo jej to nieco ponad pol roku i wazy teraz 57 kg przy wzroscie 178 cm. Jesli jesz na czas, o stalych porach Twoj organizm prosperuje prawidlowo. Do tego troche sportu i jest rewelacja. Ja po ciazy myslalam, ze mi brzuch nie zniknie, choc nie mialam jakiegos duzego i faldek, bo w samej ciazy 9 kg przytylam tylko, no ale draznilo mnie to, brzuszki pomogly. Sprobuj na poczatek chociaz cwiczenia w domu i brzuszki + jedzenie wszystkiego oprocz slodyczy. To moja rada, ale zrobisz jak chcesz :)