Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent od niej

Polecane posty

Gość gość

Dostałem prezent na mikołajki od kolezanki, i co mnie najbardziej zadziwiło to pudełko w którym on byl. Mianowcie, było na nim wiele serduszek i napisów sweet love oraz taki jeden wiekszy napis o treści: my happiness depends on your love. You don't know how much I love you co o tym myslicie???

Gość gość
durny czy faktycznie nie rozumiesz ?

Gość gość
durny czy faktycznie nie rozumiesz ? ­ raczej powinno być "durny czy tylko udajesz?" Bo jeśli nie rozumie tak banalnej rzeczy= jest durny.

Gość gość
Tylko ze ja nie odczuwam zeby jej o cos wiecej chodziło, dlatego dziwi mnie taki prezent...

Gość pampa lampa
oj taki papier kupila i tyle. Moze angielskiego nie zna, a moze innego akurat nie miala pod reka. A najlepiej zapytaj sie jej, ale to pod warunkiem ze masz ochote na zapytanie i jestes gotowy na odpowiedz

Gość gość
nie papier tylko gotowe pudełko.

Gość gość
Strasznie banalny tekst :D

Gość koko koko
pampa lampa prosze Cie, love you nei zna? Na pewno zna:) A dziewczyny zwracaja uwage na drobnostki, więc jeśli jej o nic nie chodziło to nei kupiła by takiego pudełka tylko inne:) A dlczego nie odczuwasz? Moze ona jest nieśmiała? Tobie na niej zależy???

Gość pampa lampa
Autorze a co chcesz by to pudelko znaczylo?

Gość ada199000000000
ja jako dziewczyna nie dałam bym tak zapakowanego prezentu zwykłemu koledze, bo wiedziała bym, ze chłopak sobei cos pomysli. Moim zdaniem zależy jej na tobie, a nie okazuje tego bo moze czeka na twój ruch? Dziewczyny niektóre są "tradycyjne", i czekaja jak chłopak zacznie sie o nie starać, moga dawać jakieś sygnały jak np. taki prezent ale nic więcej. Jak ci na niej zależy to działaj, tylko na poważnie, zapros ją gdzieś:-)

Gość gość
Dziewczyna mądra, wie, że faceci tacy mało domyślni są, wysyła więc mega czytelne sygnały, a ten i tak nie ogarnia :(

Gość ada199000000000
dokładnie, to ze już ci dała prezent to już jest jakiś znak, bo zwykłym kolegom na mikołajki raczej sie takowych nie robi.

Gość dominika mal123
pampa lampa haha to ironia? Będąc dziewczyną kupiłbyś pudełko na prezent dla zwykłej koleżanki gdzie jest napis, moje szczeście zależy od twojej miłości, nie wiesz jak bardzo kocham cie? Przecież każdy facet sobie coś po takim tekście pomyśli, a dziewczyna na pewno o tym wie.

Gość dominika mal123
*dla zwykłego kolegi

Gość adas1435
Też bym chciał dostać prezent od "koleżanki", szczęściarzu:(

Gość adas1435
..

Gość gość
podobasz jej sie;)

Gość ihako
Wypożyczalnia samochodów Borexpo E.R. Borowieccy Sp.J. ul. Żurawia 10/12/1 60-860 Poznań Wielkopolska Tel.: +48601581400, +48661623700, +48618476716 info@wypozyczalnia-samochodow.com https://wypozyczalnia-borexpo.pl/ Tani wynajem aut osobowych, dostawczych, busów!

Gość gość
Pewnie srebrny musi być ładny od tak by ci nie podarowała