Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma prace w domu

Polecane posty

Gość gość

Kto ma prace w domu i niezle zarabia,szukam jakiejs pracy w domu ,moze jakies propozycje sprawdzone?

Gość chalupnicze skladanie dlugopis
a czerwone firanki masz? :classic_cool:

Gość gość
Nati_88 przyjmuje w domu sponsorów :D:classic_cool:

Gość WTFf
Wlasnie jest ktos taki? składanie długopisow to sciema,tak słyszalam.

Gość gość
Ja pracuję teraz z domu, jestem programistką i zajmuję się teź marketingiem w internecie. Kiedyś na etacie, teraz freelancerka. Zima przyszła, a ja nie muszę wyłazić z domu - bosko!

Gosc, nie sponsorow idioto. Grafika komputerowa. Widze mozgiem ciezko Ci ruszyc? Jak dziewczyna napisze to od razu sponsorow przyjmuje! Jebnij sie w leb. Jeszcze istnieja normalne kobiety. Wow..Co za poziom

Widzisz? Kolejna kolezanka, programistka :) to juz we dwie nie musimy wychodzic zima :)

Gość gość
No w zasadzie ja. Nie wiem czy tak znów dużo zarabiam , raczej nie. Jestem kimś będącym połączeniem grafika, fotografa i speca od marketingu. W związku z tym czasem jednak muszę wyjść ;-) Ale przynajmniej 2 z 5 dni pracujących siedzę w chałupie.

Gość Gość z  dwunastej zero jeden
Widzę, że wszystkie mamy podobne zawody ;-) Zawsze mówię osobom szukającym pracy w domu, że grafika to good idea, ale oni jakoś szukają zazwyczaj, co by zrobić, żeby się nie narobić i nie wymagali konkretnych umiejętności :D

Gosc z dwunastej to proponuj cos innego, skoro nie potrafia docenic xd cos prawdy jest w tym co piszesz. Moja znajoma szukala 2 lata pracy, jak jej powiedzialam o grafice, to ona do mnie no co Ty, ile Ty sie musisz n****** zeby zarobic chociaz 3 tysiace, ile trzeba siedziec przy tym komputerze, kark boli i ogolne narzekanie sie zaczelo :D wiec wymieklam, bo niby szukala, ale nie bo za trudne, a w sklepie wczesniej zarabiala 1100 zl.. I sie n******* brzydko mowiac wiecej niz ja na bank.. Przynajmniej fizycznie.

Gość Gość z dwunastej zero jeden
No mam jeszcze inne pomysły, ale wszystkie wymagają albo konkretnego zawodu albo umiejętności ;-) i żadnych raczej się nie przyswoi w tydzień albo dwa ani pracodawca nie przyuczy ;-) Mam sporo koleżanek które pracują w domu, ale wszystkie mają dużą wiedzę i umiejętności i pracują w jakimś kreatywnym zawodzie

Heh to fakt, ja do grafiki usiadlam z dnia na dzien w zasadzie, ale to bylo jakies 5 lat temu. Poczatkowo zabawa, a jak sie nauczylam, to zarobkowo to zaczelam traktowac.

Ja też jestem samoukiem ale po 2 tygodniach pracy podejrzewam, że bym żadnego zlecenia nie dostała, zwłaszcza w dzisiejszych czasach

czesc!? to ty poza graniem w ps-a robisz grafiki? to w pewien sposob ciekawe, wez cos wiecej o tym powiedz... :P

Gosc z dwunastej, no niestety trzeba sie wbic w rynek, a to czesto nie jest proste :/ zbereznik eleczko ! Wyspany? Haha , co mam Ci napisac? Poza ps3 i grafika mam tyle zainteresowan, ze na kafe miejsca nie styknie haha xd

cos mi sie nie chce wierzyc bo ja jak zwykle poznaje kobiety to po chwili okazuje sie ze praktycznie nie maja zainteresowan w ogole. grafika mnie zaciekawila bo ja budynki projektuje, no i sila rzeczy tez temat dla mnie troche bliski... :P ;) a tak serio to nie wygladalas mi na informatyczne?! brak ci okularow, wasow, swetra w kratke...... :D:P

ja pracuję w domu i dobrze na tym wychodzę finansowo. gorzej z kontaktami towarzyskimi, w normalnej pracy jednak kwitnie życie towarzyskie.

He he, to ciekawe na jakiej podstawie wybierasz te kobiety :) moje znajome maja sporo zainteresowań. A to jedna gra w kabarecie, druga pisze hobbystycznie artykuły do gazety, trzecia podróżuje i zdobywa szczyty, kolejna uwielbia masaż i uczy się różnych technik - następne - biżuteria, decoupage, jedna książki pisze, ja też mam parę :D

Gość gość
ja mam taka prace aaah filmik taki piekny filmik tralala no no wlasnie no ❤️ www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I ❤️

Gość gość
Ja tez pracuje w domu. Tlumacze filmy :D Kokosy sa, moge nie wychodzic tygodniami z domu, zycia towarzyskiego zero :D Tylko kafe :p

Gość Allojzzaaa
Nati sama się tego nauczyłaś? ja nie mam bladego pojecia o grafice, ciekawa jestem jak twoja praca wygląda na co dzien?

No właśnie zapomniałam o tłumaczu ;)

>gosc z 12 ja mam dosc prosty system wyboru... :P widze ladna dziewczyne, patrze jej w oczy i jak ona przez 3 sekundy nie spusci wzroku to ja poznaje... :P ;)

Gość gość
ja siedze 24 h przed komputerem i cały czas tel przy sobie ;/ raz w miesiacu wyjazd do niemiec po motory i nastepny miesiac znowu tel i komputer 24h eh

Tak sama sie nauczylam. Ale zeby dojsc do wysokiego poziomu, zajelo mi to prawie 3 lata, dopiero po 2 latach zaczelam zarabiac na tym :/ Ale rylam wszystko, ksiazki, filmiki na youtube, tutoriale, co tylko widzialam ogladalam i cwiczylam. Troche zajelo, ale mnie to interesowalo, wiec nie mialam jakiegos wiekszego problemu z tym. Z tym, ze musisz sie zaopatrzyc w program. Co do pracy na codzien, jak kazdy grafik - masz zlecenie to robisz, ja zawsze staram sie miec na zapas zeby zachowac plynnosc finansowa, ale czasowo usalasz sobie sama, wiec jest to komfort:)

Tylko non stop trzeba dzwonić i załatwiać bleee ;)

Gość gość
ja tez pracuje w domu, specjalność grafika;) roboty sporo, czasem aż tyłek boli od siedzenia przy kompie. Trochę czasu zajęło wdrożenie się, ale teraz mam stałe zlecenia i jakoś to płynnie idzie:) Właśnie odnośnie zimy za oknem, miałam sobie kupić super kozaki, zarobiłam to stać mnie na te droższe a co :D ale zaraz myślę po jaką cholerę mi kozaki jak wiecznie w domu siedze:/ mogę sobie kupić wypasione dresy i papucie. Praca w domu jest dobra dla introwertyków, spokojnych zdyscyplinowanych, którzy nie potrzebują towarzystwa ludzi 24h.

Gość gość
aha i jeszcze, znam trochę grafików pracujących w domu, i każdy ma kota do towarzystwa;)