Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak wciąż nie wyleczył się ze swojej eks

Polecane posty

Gość pampa lampa
No oczywiście że to kwestia kobiety, ale wtedy też facet musi się postarać by kobieta miała orgazm no nie? Bylejakie mizianie i tarmoszenie raczej nie starczy

To zależy głównie od kobiety. Jedną możesz fikuśnie pieścić całą noc i nic, inną 2 razy smyrniesz po wardze i już się z niej leje.

Gość gość
AUTORKO! TO NIE MA SENSU! 2 razy byłam w takiej relacji. Przerabiałam na własnej skórze. NIE kombinuj, NIE próbuj zawracać rzekę kijem. To nie ma sensu. Miłość mężczyzny wygląda następująco - ślepa euforia i pier****olec na 1000% na punkcie jakiejś samiczki :P albo znudzenie i szybka ucieczka :P Kobieta może się przekonać do kogoś, dostrzec zalety tej osoby, pozwolić zdobyć, pokochać kogoś i dać mu szansę. Mężczyzna nie ma takiej umiejętności, nigdy nie miał i mieć nie będzie. Przykro mi. Od zarania dziejów uczucie mężczyzny jest durne i ślepe jak żądza.

Gość gość
Relacje z mężczyznami których głupie nieracjonalne i ślepe parcie się nie wypaliło to MASOCHIZM, upokarzanie siebie samej i niszczenie własnej psychiki. Albo jest wolny od tego parcia i wtedy można dać mu szansę ale należy takiego mężczyznę traktować BARDZO surowo i podejrzliwie żeby nie marnować cennego czasu albo nie jest wolny psychicznie od parcia na ex i wtedy musimy podziękować i szybko się ulotnić. No chyba że macie ochotę na wydawanie kasy na psychologa i środki uspokajające tak jak ja swego czasu.

Gość gość autorka
Gusia, moze on się chciał po prostu pochwalić, ze taki w seksie dobry ;) x Najbardziej mnie to dziwi, że on tak idealizuje dziewczynę, która koniec końców sama go nie chciała i zostawiła w niezbyt miłej sytuacji. Za kimś takim się wzdycha, idealizuje się go? Raczej byłabym wkurzona i miała o kimś takim jak najgorsze zdanie. A on myśli o niej jeszcze przez TRZY lata po zerwaniu. Teraz mi się przypomniało, że kiedyś opowiadał coś o jej wyglądzie i potrafił podać mi dokładnie jej wzrost wagę i WYMIARY jakie miała -takie rzeczy, szczegóły o niej pamięta po trzech latach, najdrobniejsze. Naprawdę nie wiem, co za anioł z niej był, że tak mu się w głowę wbiła. Chyba nie widzę się dalej w tym związku :(

Gość profesorek vs gimbaza
Widzę, że klasycznie topik zmienił się w UKOCHANY TEMAT ROZMÓW POLSKICH MĘŻCZYZN: ****GENITALIA KOBIETY, MORFOLOGIA ORAZ ICH WŁAŚCIWOŚCI**** widzę, że obsesja panów na tym gruncie i niezdrowe katolickie wychowanie w dzieciństwie się kłania :P czy moglibyśmy łaskawie powrócić do MERITUM SPRAWY? Do T.E.M.A.T.U mianowicie :P

Może chce Cię zmotywować do pracy nad sobą i wzbudzić zazdrość? aha, to przecież facet a nie baba :D

Gość gość autorka
Do pracy nad sobą? Chyba raczej chciałby ze mnie zrobić swoją byłą, chciałby, żebym sie nią stała. No a neistety ja nią nigdy nie będę, bo nie dość, ze wyglądamy całkowicie inaczej, to z jego opowieści wynika, ze charaktery też mamy inne. Pracować nad sobą raczej nie muszę, bo z opinii innych i swojej własnej jestem atrakcyjna ;) No ale byłą nie jestem i tutaj pies pogrzebany.

Gość profesorek vs gimbaza
Nie ma żadnego powodu abyś zmieniała się na siłę w celu zaspokojenia cudzych urojeń. Związek ma sens jeżeli obie strony się akceptują, zależy im na sobie nawzajem i pociągają się erotycznie. Albo się jest w związku z żywym człowiekiem albo z własnymi urojeniami :P Osoba mająca obsesję na punkcie własnych urojeń powinna poddać się leczeniu :P a nie marnować cudzy czas.