Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja znajoma 38letnia siedzaca w domu

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie pracowala, jej matka tez nie, ma meza 2 dzieci, niepracuje bo nie musi, jej maz duzo zarabia, skonczyla studia i tyle, nigdy nie poszla na zaden kurs, na zaden jezyk obcy, maja 2 domy jeden w Polsce drugi za granica, drogi samochod, a na pytanie czemu sie nie rozwijasz skoro ciebie na to stac, odpowiedziala: a kto mi da prace???szok, nie czyta zadnych ksiazek, nie oglada telewizji, nawet wiadomosci, wierzy ze jej dzieci sa wredne bo kolezanki zauroczyly:), jedyny temat do rozmowy to plotki, ja nie rozumiem takich kobiet skoro maja finanse ze nie maja checi nic robic, ona nawet ani do kina i teatru nie chodzi,moze to kompleksy bo probuje duzo rzeczy na pokaz robic np. jaka to sa kochana rodzina, a widac co innego, jej dom rodzinny byl prawie patologiczny....ale do cholery jak mozna byc tak zacofana, ja jej sama proponowalam teatr, silownie, kino to odmawiala

Gość gość
Ale ze mnie wredna małpa. Jak tak mogłam obgadać znajomą. No ale wiecie, zazdroszczę jej, bo ona jest ode mnie ładniejsza :(

Gość gość
akurat to ona mi tylek obgaduje naokolo, ja niestety nigdy na nia nic zlego dookola nie powiedzialam, tymbardziej ze nadal z nia utrzymuje kontakt

Gość gość
też uważam,że autorka zazdrości znajomej, wrrr mi też się w życiu poszczęściło i dlatego zerwałam dawne znajomości, bo nieudacznice zawsze będą obgadywać

Gość gość
A może ona nie ma ochoty z Tobą?? skoro mówisz,że jest zacofana bo nie chodzi do kina czy teatru :O a może chodzi z mężem? a ty stara panna? nie masz z kim sie spotykac tylko z kolezanka? nie masz faceta?

Gość gość
Słuchajcie ja jej tak zazdroszczę, że aż kupę mi się z tego chce :O

Gość gość
autorko co cie obchodzi jak ktos zyje?? jakby sasiadka Ci teraz powiedziała siedz w domu jak ja to co bys pomyslała?? zyj po swojemu a inni niech zyja po swojemu

Gość gość
Trochę mi przykro, bo ja z*********m na magazynie w biedrze...

Gość gość
zajmij sie babo plotkarska soba i nie interesuj sie kims.Zal ci doope sciska to wypisujesz bzdury🖐️

Gość gość
pewnie nie ma czasu, ja tez siedze w domu, gotuje, a zrobienie 2 dan to 2-3 godziny roboty, jeszcze raz na 3 dni robie ciasto, a zakupy żeby świeże mięso i warzywa były, odkurzanie, pranie, układanie ubrań, zadbanie o siebie, zakupy ubrań lub rzeczy do domu, fryzjer, 2 razy w tygodniu wolontariat w schronisku z psami, wyprowadzanie swojego psa, odebranie i odwiezienie dzieci do szkoły, naprawdę masz wypaczone pojęcie o życiu jeśli myslisz,że koleżanka sie nudzi i ma czas dla jakiejs wyrodnej znajomej

Gość gość
A może ona wychodzi z domu, ale nie chce z Tobą?

Gość gość
A Ty co skończyłaś? Gimnazjum?

Gość gość
tez mam kolezanke ktora nie pracuje bo maz duzo zarabia, tez jest plotkara ktora nie wie jak sie nazywa prezydent Polski, ja zyje skromnie, ale sie rozwijam i niedawno znalazlam o wiele lepsza prace, i to ona mi zazdrosci wszystkiego, glupiej nowej fryzury, podczas gdy sama lazi w brudnym swetrze, z tlustymi wlosami i bez zadnych ambicji, i niestety jej nie zazdroszcze ze ma wiecej kasy ode mnie, wrecz jej wspolczuje bo jest zawsze w zlym humorze i niedocenia tego co ma