Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościiówecczzzkkaaa

Praca na słuchawkach za 2 tysiące NA REKE PRACOWALIBYSCIE

Polecane posty

Gość Gościiówecczzzkkaaa

po 8 godzin dziennie?

Gość gość
nie, ponieważ kompletnie nie nadaję się do takiej pracy

Gość gość
a gdzie tyle placa? ja jestem na tak za 2 klocki

Gość Gościiówecczzzkkaaa
nie raz udaje mi się zarobić jeszcze więcej, 2200 zł na ręke, zależy jaki miesiąc. każdy tak narzeka na prace na infolinii aja kocham te prace

Gość gość
napisz prosze cos wiecej na temat swojej pracy czym dokladnie sie zajmujesz prosze bo szukam pracy ale nie bralam pod uwage takiej formy... nasluchalam sie duzo negatywnych rzeczy... a gdzie pracujesz

Gość Gościiówecczzzkkaaa
w Netii na infolinii, podkreślam nie na sprzedaży, tylko na infolinii bo to zasadnicza różnica. praca spoko, nie raz meczaca psychicznie ale mozna zarobic i siedzisz 8 godzin w ciepelku

Gość kocurek1983
SERIO? i Polacy tak narzekaja;)

Gość gość
a w weekendy tez pracujesz

W Orange podobno zarabia się na słuchawie 900zł. Czemu więc Netia nie obniży stawek o połowę? Pewnie i tak by mieli chętnych.

Gość gość
i nocki pewnie tez

Gość Gościiówecczzzkkaaa
no serio. dlatego dziwie sie ze wszyscy tak narzekają, że byle by nie słuchawki. ja pracuje zawsze na rano, zazwyczaj od 7.30 do 15.30 ale są osoby które robią tez na popołudnie, i 1 osoba na nocke. w weekendy robie rzadko, zazwyczaj 1 sobota w miesiącu. wiesz, może chodzi o słuchawki w orange na sprzedazy? to wtedy stawka jest znikoma. na infolinii wiecej się zarabia

Gość Gościiówecczzzkkaaa
też dzwonią w nocy:) ale na nocke jest mała obstawa, zazwyczaj jedna osoba, która caqłą noc siedzi na necie albo sobie drzemie

Gość gość
no to masz szczęście, ja raz poszłam do pracy na słuchawki, tzn tydzień trwało szkolenie ze sprzedaży tj wciskania kitów i robienie z siebie i innych debili , i tak nas na koniec testowali i nikt nie przeszedl , zmarnowany tydzien :O

Gość Gościiówecczzzkkaaa
no wlasnie o tym pisze, nie idzcie nigdy na sprzedaż tylko na infolinie. czyli to wy wtedy odbieracie połączenia od klientów i jesteście na zasadzie pomocy: technicznej, finansowej, wyjaśniacie faktury, przyjmujecie zgłoszenie usterek itp. na tym sie zarabia dużo bo jest podstawowa pensja plus dodatki