Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupujecie kupilscie tesciom na gwiazdke

Polecane posty

Gość gość

Nie mamy pojecia co kupic. moze jakies pomysly?

Gość gość
w niektórych sklepach robią na zamówienie kosze do których sama wybierasz co chcesz aby w nim się znajdowało np może być dobry alkohol dla tescia a dla teściowej perfumy i kawa jakaś i słodycze rafaello i to wsystko ładnie zapakowane przystrojone

Gość niewyspana dziś
my robimy sobie z rodzinką prezenty symboliczne - tak do 50 pln na osobę, albo i mniej. W tym roku dostaną kubki ze świątecznym motywem wypełnione czekoladkami i po jakimś drobnym kosmetyku.

Ja w tym roku robię dla wszystkich sama prezenty. Teście dostaną wspólny prezent - kosz. Nalewka malinowa i likier kawowy,konfitura z dyni,syrop z mniszka oraz pierniczki.

Gość gość
w zeszłym roku do portfelu skórzanym i dużej czekoladzie ,dwa lata temu teściowa komplet nowych dywaników samochodów ,a teść jakąś flaszkę ,nalewkę przywiezioną przez mojego męża ,bo ględził przez cały rok że by chciał ,ale chyba tylko dla ozdoby bo nie pije on wcale a w tym roku nie wiem .

Gość gość
cyjanek potasu dla tej starej leniwej k******y i pasożyta w jednym :O

Gość gość
g***o mogę im pięknie zapakować i powiedzieć że to czekolada tym starym zjebom

Gość gość
Nic nie kupuję, bo prezenty robimy sobie tylko w gronie tych którzy spędzają razem Wigilię, a teściowie nie obchodzą świąt, a i nasze to symboliczne, na zasadzie losowania od kilku lat, żeby każdy jakiś drobiazg dostał. A tak poza tym- wasi mężowie kupują prezenty waszym rodzicom?

Gość gość
Teściowa dostanie jakiś zestaw kosmetyków pielęgnacyjnych a teść... nie wiem - może jakąś flaszkę.

Gość gość
Gosciu ktory pytasz czy nasi męzowie kupuja ,swoim tesciom, otòż mój zawsze ,zarówno mojej mamie jak i ojczymowi i jest tak ze nie ma z tym problemu.

Gość gość
My co roku spędzamy wigilie u teściów, teściowa to taka bardzo rodzinna babka która lubi spraszać dużo osób na wigilię i tworzy przy tym cudowny nastrój:) No i jako, że wigilie spędzamy razem, co roku cos im tam kupujemy teściowi z reguły jakąś whisky najczęściej pakowane z szklankami, teściowej jakieś dobre wino i tyle. Teściowie też zawsze nam cos kupią, choć teściowa zawsze wcześniej ustala co byśmy chcieli i nie są to drogie prezenty.

Gość gość
teściowa dostanie: kieliszki do czerwonego wina+wino+jakiś kosmetyk teść:whisky mama moja: kijki do nordic walking+getry termiczne ojczym:książkę+kosmetyk

Gość gość
nic bo oni mi nigdy prezentu nie robią

Gość ewaewelinaaaa
to samo, co Potwor z bagien kupujemy co roku koszyk łakoci +dobry alkohol to samo moim rodzicom, po koszyku na rodzinę

Gość gość
Teściowej zestaw kosmetyków z firmy Soraya (krem pod oczy i do twarzy) a teściowi ramkę na zdjęcia i wrzucimy jakieś naszej córci, bo chciał.

Gość gość
dla teścia kupiliśmy bilety na koncert,a teściowej kupimy jakąś porcelanę - są rozwiedzeni,więc nie uda się z koszem łakoci ;)

Gość gość
Nic, bo nie zasługują.

Gość Miranda 38
nic , kompletnie nic

Gość gość
moi teściowe tez rozwiedzeni, wiec prezenty trzeba kupowac oddzielnie. z tesciowa nie mialam problemu, wybralam jej bizuterie, komplet z toowee. ale tesc? to jest dopiero wyzwanie... zastanawiam sie nad jakims alkoholem? ale chyba nie przystoi na swieta,co? jestem w kropce:P najchetniej nic bym nie kupowala, a swieta spedzila w domu:P ewentualnie dla tescia rozwazam moze jakas fajna plyte, ale kurcze sama nie wiem...

Gość gość
tesciowej szal i jakies tam urządzenie do masazu oraz fotokubek ze zdjeciem wnukow ;), czekoladki...tescia nie mam.. za to mamie tez fotokubek, pokrowiec na auto-bo marudzi, ze znowu bedzie musiala skrobac szyby, karnet na masaze, a dla ojca płyte winylowa Dzemu badz Loo che powstanie ;)

Gość gość
a czy moga byc po prodtu kubki z imieniem?