Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktoś kto jest ateistą i zarazem patriotą i nienawidzi islamu

Polecane posty

Gość gość
Ale zrozumcie że po za wami są też inne religie, które powinniście uszanować. Każdy powinien mieć poczucie że jest częścią tego kraju i jest równie ważny. Bo prawda jest taka że utarło się że prawdziwy polak to katolik, w innym wypadku to już nie patriota itp. itd.

Gość gość
niemamwiekszychproblemów a w jaki sposób krzyż w sejmie godzi w czyjekolwiek prawa mniejszości? powtórzę się: bluzga komuś?

Gość gość
niemamwiekszychproblemów a w jaki sposób krzyż w sejmie godzi w czyjekolwiek prawa mniejszości? powtórzę się: bluzga komuś? prawa mniejszości są zagwarantowane w konstytucji. mało?

Gość gość
Niestety nei moge pisac normalnie, bo administratorzy mnie zbanowali, nie wiem za co, a nie chce mi sie szukac nowego adresu proxy. Odnosnie tych praw mniejszosci, to zdaje mi sie, ze wy chcecie wprowadzic bardziej terror mniejszosci.

Gość gość
niemamwiekszychproblemów a w jaki sposób krzyż w sejmie godzi w prawa mniejszości? są one zagwarantowane w konstytucji, mało?

Gość gość
islamizacja części europy wynika m.in. z tego, że kk wraz z wyznawcami, właśnie tak się zachowuje, jak w sprawie krzyża w Sejmie. gdyby nie właził tam gdzie go nie chcą to ludzie nie odwracaliby si ę od niego.

Gość gość
Niestety nei moge pisac normalnie, bo administratorzy mnie zbanowali, nie wiem za co, a nie chce mi sie szukac nowego adresu proxy. Odnosnie tych praw mniejszosci, to zdaje mi sie, ze wy chcecie wprowadzic bardziej terror mniejszosci.

Gość gość
niemamwiekszychproblemów a w jaki sposób krzyż w sejmie godzi w prawa mniejszości? są one zagwarantowane w konstytucji, mało?

Gość gość
islamizacja części europy wynika m.in. z tego, że kk wraz z wyznawcami, właśnie tak się zachowuje, jak w sprawie krzyża w Sejmie. gdyby nie właził tam gdzie go nie chcą to ludzie nie odwracaliby si ę od niego.

Gość gość

Gość gość
Ale macie pecha bo naszą wiarę wyznaje znaczna większość :)

Gość gość
nie mogę niestety odpisać, bo również jestem blokowana

Gość gość
Ale macie pecha bo naszą religie wyznaje znaczna większość :)

Gość gość
ilość osób chodzących do kościoła iprzyjmująca sakramenty spadła poniżej 50% Polaków. można to sprawdzić w statystykach kk.

Gość gość
PRAWDZIWY CIEMNOGRÓD :o

Gość gość
Wieszco? Chociaz ten ciemnogrod jest obrazliwy, to jzu wole byc tym ciemnogrodem niz takim supernowoczesnym czlowiekiem. Pseudo-nowoczesnym bo wg mnie do niczego dobrego to nie prowadzi.

Gość gość
"niemamwiekszychproblemów a w jaki sposób krzyż w sejmie godzi w czyjekolwiek prawa mniejszości? powtórzę się: bluzga komuś? prawa mniejszości są zagwarantowane w konstytucji. mało?" A w jaki sposób godzi w wasze prawa pół księżyc? bluzga komuś? I tak, to za mało.

Gość gość
Wieszco? Chociaz ten ciemnogrod jest obrazliwy, to jzu wole byc tym ciemnogrodem niz takim supernowoczesnym czlowiekiem. Pseudo-nowoczesnym bo wg mnie do niczego dobrego to nie prowadzi.

Gość gość
Szkoda że z tego co piszecie wy "pseudokatolicy" wynika że katolik nie powinien szanować innych zwyczajów, religii i wszędzie wpychać się ze swoimi poglądami. Mnie jako prawdziwego katolika obraża to co piszecie.

Gość gość
Szkoda że z tego co piszecie wy "pseudokatolicy" wynika że katolik nie powinien szanować innych zwyczajów, religii i wszędzie wpychać się ze swoimi poglądami. Mnie jako prawdziwego katolika obraża to co piszecie.

Gość gość
krzyż w Sejmie nie powinien wisieć, bo Sejm to budynek państwowy a państwo jest neutralne światopoglądowo. to na co powoływał się dzisiaj sąd to głupota. każdy ma prawo uzewnętrzniać swoje przekonania religijne ale w ramach tego czym rozporządza jako człowiek. Sejm jest własnością państwa polskiego a nie posłą takiego czy innego.

Gość gość
Katolik powinien tez ewangelizowac innych, namawiac do wiary. Szkoda, ze tego nei wiesz bedac wyznawcom tej religii i jeszcze nazywasz to wpychaniem sie ze swoimi pogladami.

Gość gość
Katolik powinien tez ewangelizowac innych, namawiac do wiary. Szkoda, ze tego nei wiesz bedac wyznawcom tej religii i jeszcze nazywasz to wpychaniem sie ze swoimi pogladami.

Gość gość
a ja jestem ateistką i mi zwisa czy ten krzyż tam wisi, czy nie. Jakby ktoś w nocy powiesił tam latającego potwora spaghetii też byłoby mi wszystko jedno. Niech się w koło obwieszą czym chcą. w tym kraju są ważniejsze rzeczy niż zajmowanie się wystrojem wnętrza sejmu, niech posłowie Ruchu zajmą się służbą zdrowia albo polityką prorodzinną, a nie takimi pierdołami. To tylko kolejny durny temat zastępczy.

Gość niemamwiekszychproblemów
"Katolik powinien tez ewangelizowac innych, namawiac do wiary. Szkoda, ze tego nei wiesz bedac wyznawcom tej religii i jeszcze nazywasz to wpychaniem sie ze swoimi pogladami." - - - - i Sejm ma być miejscem tej ewangelizacji?!? :D ogarnij się!!! o rozdziale kościoła od państwa nie obiło się nigdy o uszy?

Gość gość
JA JAK NAJBARDZIEJ JESTEM ZA TYM ABY KRZYŻ TAM BYŁ I JUŻ!!! wolę by ciemnogrodem i mam to w d***e ale żadne dziadostwo do polski niech mi nie wlatuje bo to jest nasz kraj i niech tak pozostanie a jak się komuś nie podoba to nie emigruje do braków .