Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sińce pod oczami

Polecane posty

Gość gość

Może wie ktos na temat pozbycia sie sińców pod oczami?? ja ostatnio bylam na jednym zabiegu usunięcia sińców laserem, ale żadnych efektów nie widzę. Może ktoś usuwał sińce laserem i powie mi coś o tym? bo nie wiem czy sens jesc umawiać się na kolejną wizytę jak żadnych zmian nie widze, chociaż zapewniano mnie ze to metoda jest skuteczna i ze trzeba powtarzać z 4 razy.

Gość gość
A może byś tak nerki przebadała? Sprawdziła czy nie masz jakiegoś robala? I sprawdziła stan krwi?

Gość gość
Ja często mam "worki" i sińce pod oczami ze zmęczenia, ale wystarczą mi takie "okulary" żelowe chłodzone w lodówce- okład, zakładam na jakiś czas i pomaga.

Gość ciotka_dobra_rada
z ziaji jest krem na since, osobiscie nie probowala ale kosztuje grosze wiec mozesz sprobowac

Gość gość
Mam ten krem z Ziaji i to jest porażka. Nie pomaga nic i strasznie oczy po nim szczypią.

Gość gość
Nie słyszałam jeszcze o usuwaniu sińców laserem. Poszukaj kremu pod oczy z kasztanowcem, swietlikiem, hesperydyną, arniką. O ile dobrze pamiętam jest krem pod oczy zwany "antyoksydacyjny"

Gość Fabiola87
Ja też nie słyszałam o stosowaniu lasera na sińce. Sama mam ten sam problem i zastanawiam się nad kupnem tego preparatu - www.skracaj.com/6e35.html .Opinie ma dobre więc się chyba skuszę.