Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ma dziecko z poprzedniego związku nie wiem jak zaakceptować ten fakt

Polecane posty

Gość gość

Powiedział mi o tym na 3 randce. nie powiem, że mnie to zadowoliło i kompletnie nie wiem jak mam się zachowac i czy dam radę to zaakceptować. W święta ma być pierwsze spotkanie z jego dzieckiem:( On się z nim widuje raz lub dwa razy w tygodniu oraz wyjeżdża na wakacje. Jest to dla mnie sytuacja nowa i niekomfortowa. czy ktoś kiedyś był w podobnej? kocham swojego faceta ale nie wiem czy to dobry pomysł abyśmy byli razem w takim wypadku.

Gość gość
ile jeszcze tematów o tym założysz?

Gość gość
Trzymaj sie jednego tematu

Gość gość
Bo na tamten nikt nie odpisywał więc się dublował. Zapraszam na tamten topic.

Gość gość
lepiej dzieciaty niż prawiczek

Gość gość
To zależy jak jest odpowiedzialny i dojrzały, no i jak matka dziecka na to patrzy. Znam faceta, który ma dziecko z poprzedniego związku i nawet chciał być z kimś, ale nie mógł się 'uwolnić' od byłej. A to dziecko płacze, a to jest chore, a to ona potrzebuje gdzieś wyjść i takie to bez sensu. Gdybym ja była w takiej sytuacji, to dziecko ok., ale żadnych spotkan z była.

Gość gość
Lepszy prawiczek niż dzieciaty.

Gość gość
czy ten facet jest po rozwodzie, czy to dziecko jest nieślubne, ze związku partnerskiego?

Gość Kudlata dzeny ale ta prawdziwa
3randka a Ty go juz kochasz? Sorry, ale jestes niezle p********ieta chyba, zeby sobie brac faceta z balastem. I gdzie teraz sa ci co wieszali psy na lasce ktora wyjatki la facetowi ze ma dziecko na chyba 5 randce....a tu ani mru mru Daj see spokoj z dzieciatymi, szkoda czasu. To wasze ewentualne dziecko powinno byc najwazniejsze, a on niech sobie znajdzie jakas dzieciata. Jednej zrujnowal zycie, to szuka kolejnej ofiary. Poza tym, jak on juz ma dziecko, to teraz juz mu pewnie dzieci nie w glowie I chce tylko pobzykac sobie, a Ty jestes taka wlasnie panienka dl bzykania.....ale bron Boze dzieci z Toba

Gość gość
nawet nie wiesz jak się mylisz Kudlata dzeny. moj brat ma nieślubne dziecko z kobietą, z ktorą wpadl jako gówniarz na imprezie. to był jeden numerek. on nieźle wcięty i ona też - choć jak poźniej twierdziła kochała go i liczyla, że jak zajdzie w ciąże to on z nią bedzie. brat uznał dziecko po porodzie i dobrowolnie placil alinenty do jego pełnoletności, ale nie ożenił się z matką tego dziecka mimo usilnych prośb nawet ze strony naszych rodzicow. brat twierdzil, że jej nie kocha i nie będzie z nią żył. poślubił kilka lat poźniej inną kobietę, ktorą kochal i jest z nią szczęsliwy już 23 lata

Gość gość
sorry ale nie masz się co chwalić braciszek jednej kobiecie zrujnował życie a sam sobie czekał na miłosć, to jest właśnie chamidło w najczystszej postaci

Gość gość
hehehe, tak, jej brat zmarnował życie innej kobiecie hahaha. On jej dziecko robił, a ona z wypiętą d**ą stała, ziewała i nie wiedziała co się dzieje...

Gość gość
A po co Ci facet z dzieckiem? Po co sobie problemy robić?

Gość 0 Terenia 0
Ja bym nigdy nie wzięła faceta z bachorem 🖐️ Nie będę mamuśką dla cudzego smarkacza, który i tak mi będzie marudził, że jestem kimś obcym pffff 🖐️

Gość gość
Tak, dziecko to obowiązek i będzie nim do końca zycia. Jeśli jesteś młoda to dobrze się zastanów. Myślę, ze jest dużo fajnych bezdzietnych mężczyzn. :)

Gość gość
a idzcie poczytac o samotnych matkach, tam sie mowi ze facet ktory nie chce samotnj matki to cham, ze samotna matka zasluguje na milosc, a jak idzie o samiotnych ojcow to juz sie jad wylewa :D Ach te kobiety :D