Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmxxd

Ciąża czy nie ciąża

Polecane posty

Gość mmmxxd

Witam mam pytanie otóż jestem w kropce poniewaz ostatni okres mialam 4 pazdziernika robilam trzy testy i byly pozytywne po 6 -7 tygodiach poszłam do ginekologa prywatnie lekarz niestety nie mial usg i zrobil mi badanie ginekologiczne czyli palec w pochwie a droga reka przyduszala mi brzuch i stwierdzila ciaze na usg mam isc na poczatku stycznia bo powiedziala ze usg ma coś dać konkretnego. teraz idzie mi na 11 tydzien i nie czuje zebym byla w ciazy zadnych mdlosci wymiotow niczego... ia tak sie zastanawiam czy ginekolog mogl sie pomylic ?? prosze o pomoc

Gość gość
jakiś żart??? jesteś w 11 tygodniu i nie miałaś jeszcze USG :O

Gość mmmxxd
wkoncu to mi tak lekarz wskazal abym zrobila usg w wyznaczonym terminie czyli okolo stycznia a ja nie jestem przeciez lekarzem

Gość gość
a czy ty zdajesz sobie sprawę, że za chwilę powinnaś mieć bardzo ważne usg genetyczne? 21 wiek, a ciemnota niektórych poraża

Nie bagatelizuj tego i idź kl najszybciej do innego lekarza. Po pierwsze powinna wcześniej mieć wykonane usg aby stwierdzić czy bije serce a po drugie koleżanka wyżej na rację jeszcze trochę i czeka cię bardzo ważne usg

Gość mmmxxd
to nie jest moja wina że lekarz tak mi zalecił a nigdy wczesniej nie bylam w takiej sytuacji bardziej licze na jakies wsparcie a nie jeszcze mi dogryzacie:(

Gość mmmxxd
ale moje pytanie dotyczy tego czy ginekolog mogl sie pomylic i to wcale nie jest ciaza slyszalam ze testy wykrywaja nie tylko ciaze ??

Gość gość
i rozumiem, że tam gdzie mieszkasz jest tylko jeden jedyny lekarz? to ci właśnie mówimy, że powinnaś mieć za sobą przynajmniej jedno usg, a za chwilę drugie- przeziernosc karkową, przepraszam ile ty masz lat?

Gość gość
tak, testy wychodzą równiez przy raku jajnika