Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaa010101

Dziewczyny zle sie czuje czy ktos mnie rozumie

Polecane posty

Gość magdaaaaaa010101

Dziewczynki wszystko mnie boli, ostatnio jestem do niczego...przeziebienie juz chyba miesiac mnie trzyma, jutro bede miala usuwanego chirurgicznie zeba osemke dolna, mam juz dziaslo spuchniete bo cos sie tam dziac zaczelo, brzuch mnie boli na okres, a z tego wszystkiego chyba mam goraczke, zyc nie umierac, zawsze cos jak nie urok to sraczka p.s z tego wszyskiego wszystkiego sie odniechciewa, najbardziej chodzenia do pracy :(

Gość sierść psa
porządne bzykanie powinno pomóc, jak będziesz u lekarza to poproś aby wypisał receptę na bzykanie

Gość ola2323
głowa do góry :)przyjdzie taki czas, że będzie lepiej...

Gość ola2323
jaki lekarz je wypisuje ? :)

Gość 1230
też tak myślę, to na pewno tylko przejściowe problemy.

Gość gość
hej ale jak masz stan zapalny plus przeziebienie to nie wyrywaj tego zęba, tylko się najpierw wylecz, bo jeszcze sobie kłopotów narobisz.

Gość magdaaaaaa010101
stan zapalny mam od tej osemki chyba bo ona powinna byc juz wczesniej wyrwana ale oczywiscie czekalam do czasu az samo tam sie cos zaczelo dziac...najgorsze jest to ze ja jestem za granica i jakos boje sie wykonywac ten zabieg tu... no a pozniej chyba 5 dni bede opuchnieta,,, z tego wszystkiego dzis w pracy bylam taka niemila hehe nie jest mi dzis dobrze ze soba buziaki

Gość magdaaaaaa010101
a wam cos dolega? moze nie jestem sama? hihi :)

Gość gość
a możesz kupić tam gdzie jesteś szałwię, albo dentosept? i sobie płukać? To pomaga i odkaża, łagodzi stan zapalny. Wylecz się z przeziębienia, a może wszystko Ci minie jak Ci usuną tę ósemkę :) Lepiej niech tak będzie, bo na Święta musi Ci się zagoić, bo jak będziesz jadła :)

Gość magdaaaaaa010101
zaluje troche ze mi to teraz robia bo kurde w sobote mam impreze z pracy, a tak to musze zostac w domu...raczej po balandze