Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚC 25

Czy to ciąża

Polecane posty

Gość GOŚC 25

Witam serdecznie, od niedawna czyli tuż po ślubie rozpoczęłam współżycie. Ostatnia miesiączka to 2 dni plamienia (5-6.11) i po 1 dniu przerwy 4 dni krwawienia nieobfitego (8-11.11). Współżycie tuż przed miesiączką 4 listopada- czyli w dni niepłodne, a wcześniej 26.10 jeszcze przed wzrostem temperatury w dni płodne. Cykl trwa zwykle 30 dni. Dziś jest dopiero 35, ale ta ostatnia miesiączka była specyficzna i nie spóźniał mi się powyżej 30, zwykle to 28-30 dzień cyklu. Mam uczucie pełności w brzuchu i lekkiego ciepła.

Zrób sobie test ciążowy lub badanie krwi beta hcg to wtedy będziesz miała odpowiedz

Gość gość
dokładnie jak wyżej- zrób test i będziesz wiedziała, przeciez wirtualnie nikt cie nie zbada

Gość GOŚC 25
wiadoma sprawa, sprawdzam tylko czy ktos miesiaczkowal na poczatku ciąży :)

Gość GOŚC 25
wiadoma sprawa, sprawdzam tylko czy ktos miesiaczkowal na poczatku ciąży :)

Gość gość
nie ma miesiączki w ciazy, mogą byc plamienia, ale nie miesiączka, poza tym każdy organizm jest inny i u jednej plamienie może być niczym groźnym,a u innej może oznaczać początek poronienia na przykład

Gość GOŚC 25
rozumiem, zaczekam jeszcze troszkę za następną spóźniającą się miesiączką, mam nadzieję że moje problemy neurologiczne nie robią nic złego w organizmie. Udam się najlepiej do lekarza :)