Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania gosia

Boje się konfrontacji z rodzicami

Polecane posty

Gość ania gosia

Boje się tego bo mój facet wziął zabawki, ubranka mojego syna które dostał od dziadka i kupił za nie alkohol oraz wydał wszystko w kasynie. Jestem piekielnie załamana. Ojciec już wydzwaniał do mnie z awanturą żebym się tego śmiecia pozbyła, że go zabije, itp. Moja matka pewnie już ojcu o wszystkim powiedziała. Z facetem pokłóciłam się i powiedziałbym oddała bachora jego ojcu na wychowanie, po czym podszedł do mnie, przeprosił i obiecał po raz kolejny że się zmieni. Mieszkamy w 4 pokojowym mieszkaniu które kupił dla mnie mój ojciec a ja do tej pory zastanawiałam się czy nie oddać mu połowy mieszkania (przepisać na niego).

Gość gość
że co ? o co tu chodzi ?

Gość gość
oddaj bachora, sprzedaj mieszkanie daj kochankowi i idź do tatusia się poskarżyć ........................................

Gość ania gosia
Oto że mój facet sprzedał wszystkie firmowe ubranka i zabawki które przepił i przepuścił w kasynie. Te wszystkie rzeczy mój syn dostał od dziadków, gorsze jest jeszcze to że wiem iż rodzice są wściekli na mnie i boje się konfrontacji.

Gość ania gosia
Oto że mój facet sprzedał wszystkie firmowe ubranka i zabawki które przepił i przepuścił w kasynie. Te wszystkie rzeczy mój syn dostał od dziadków, gorsze jest jeszcze to że wiem iż rodzice są wściekli na mnie i boje się konfrontacji.

Gość gość
P*****lnij baranka o ścianę

Gość gość
Co się będziesz rozdrabniać? Przepisz od razu na "swojego faceta" całe mieszkanie. :)