Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaagaga

Tunezja co możecie polecić

Polecane posty

Gość Agaagaga

Witam :-) Planujemy z mężem i 2 dzieci (małych) wybrać się do Tunezji miedzy majem a sierpniem. Może ktoś mógłby polecić nam gdzie najlepiej jechać. Jaki hotel wybrać. Nie planujemy zwiedzania tylko błogi odpoczynek ;-) z góry dzięki za info :-)

Gość gość
a po co Ci tam mąż, skoro i tak wszyscy wiedzą, że jedziesz się tam nadziewać na beduińskie k***sy??

Gość Agaagaga
żal mi Ciebie :-) jeśli jesteś facetem widać że nie trafiłeś na kobiete która Cię kocha i szanuje. Trzymam kciuki żebyś taką znalazł. A skoro Twoja kobieta nadziewala się na takowe to proponuje założyć nowy wątek bo ten jest o czymś innym :-)

Gość gość
bo tam w sumie nie ma co zwiedzac tam sie jedzie aby doope poplaszczyc na plazy ja bylam na Dzerbie specjalnie wybralam wyspe a dwa maly hotel zeby mnie ludzie nie wk******ali konno pojezdzilam bo lubie jakies male miasteczka zwiedzajac przy tym oraz male zakupy wypady na pustynie do oazy upaly nie miloserne i dobre jedzenie nie lubie takiego lenistwa dlatego bylam tam raz i juz wiecej mi sie tam nie chce :)

Gość gość
ej no! nie bądźcie takie! Powiedzcie w którym hotelu animatorzy mają największe i najczarniejsze pytongi, proszęęęę

Gość Agaagaga
patologia się szerzy na tym forum... niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem...