Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sa mi spokoj

Jak postapic z tym facetem

Polecane posty

Gość czy sa mi spokoj

Pare lat temu poznalam faceta ,mieszkam za granica on tez w tym samym miejscu,ja polka on jest muzulmaninem z Maroka i spotykamy sie klocimy ,cisza ,pozniej znow on wydzwania zmusza mnie prawie do spotkania ,wrecz wymusza...spotykamy sie znow sie na mnie denerwuje ,ze nie chce robic jak on chce,bo ja robie to co chce nie sucham sie jego i chodze po klubach czego on niecierpi,pozniej mnie wyzywa,obrazi sie cisza ,nie odzywa sie i pozniej znow wydzwania wysyla smsy zeb sie z nim spotkac,ale ja nie odbiera telefow,nie odpisuje na jego zaczepne prowokujace smsy..,nawet nie zwaza na to ,ze skoro tyle czasu sie nie spotykalismy ,a moze ja mam juz faceta spotykam sie z kims? ...nadal wydzwania chce sie spotykac.. kiedy da mi spokoj ,odczepi sie od emnie? bo to juz pare lat trwa..i wkolko to samo.. pare razy mowilam mu zeby dal mi spokoj ,ze to juz naprawde koniec,spokojnie z nim rozmawiajac to spojrzal sie na mnie zasmial ironicznie i powiedzial "ze nigdy koniec"...ale pewnie specjalnie tak powiedzial..

Gość gość
wyjdz za niego, wyjedz do maroka i siedz caly czas u niego w domu i zakladaj chuste na twarz.

Gość kiedys da mi SPOKOJ
prosilabym o powazne odpowiedzi,,,,przeciez pisalam ze nie chce z nim byc! i mowilam mu to nawet!

Gość gość
znowu!!!kobieto opanuj sie

Gość kiedys da mi SPOKOJ
bo nikt nie odpowaida nie daje odpowiedzi,a nie mam sie komu wygadac,bo sie nawet wstydze tego ..:(

Gość gość
każdy ci gadał abyś dała sobie spokój z nim a ty dalej swoje. Kolejna głupia polka co się z ciapatym zadała. Dziewczyno ogarnij sie i opamiętaj co masz zrobić kopnąć go w d**ę, jakiej rady jeszcze chcesz.

Gość kiedy da mi SPOKOJ
no przeciez olewam go!!!! nie odbieram telefonow ignoruje!!!

Gość kiedy da mi SPOKOJ
no przeciez olewam go!!!! nie odbieram telefonow ignoruje!!! mowilam mu ze nie szukam faceta NIE CHCE Z NIM BYC!!!! wiec dlaczego znow wydzwania,nie daje spokoju ??????? co mam zrobic!!!!!!!!!!!!!

Gość ciapaty to nie arab
przeciez to nie ciapaty (hindus) tylku arab moslem

Gość gość
powiedz, ze podasz go na policje, lub że wracasz na stałe do polski albo masz narzeczonego co za problem a a najlepiej jakbyś zmieniła numer telefony(czy tak trudno wpaść na to) widzę, że tobie odpowiada jak ciapaty lata za tobą. Zrobisz parę akcji to się odczepi tylko myśl, mój kumpel kiedyś udawał mojego faceta i miałam, spokój (ale to nie był ciapak bo na takiego nawet nie spojrzę)

Gość kiedy odczepi sie
kiedys juz to mu mowilam ze mam kogos ,a on to choc spotkamy sie tylko ,on nic nie powie mojemu facetowi... tak jasne..