Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beruthiel

Jaka jest Twoja ostateczna decyzja

Polecane posty

Æðelgast-Warszawa nie nie ludzie, myśmy z nimi robili co nam się podobało, rusy dawali nom grzoli, a warszawioki w 1944 roku myśleli, że jak my są słabi, to nom dają rada, zmiażdżyli my ich jak karaluchy, nawet nie pierdli, naszych poszło 1000 a ich poszło kilkadziesiąt tysięcy ludzi, byli my słabi a oni się zesrali z potyczką z małą, zniszczoną Aryjską armią.Więc jak widać, to warszawioka kożdy zniszczy, w Katowicach to prostytutki są z Warszawy, alfonsi wywieźli je jak świnie do rzeźnie. Kiedyś taka tu pisała, co się chwaliła że ma faceta w Egipcie, jeżdziła do niego za swoją kasę, płaciła mu za pobyt a on ją jedynie rychał, całe te wycieczki fundowali jej rodzice, bo ona była studentką. Dlatego mówię, że jak by Górny Ślonsk ruszył na warszawę, to dajcie nam dwa dni, a nie poznacie tego miasta!!!!

BSA, piszesz nie na temat. I co, Edelgastku, jak znikniesz z kafeterii, to nie będę wiedzieć, co u Ciebie słychać ;(

Poza tym Beruthiel. Chyba odpuszczam Perłową Królewnę. Chciałem w lutym pojechać, ale wtedy za bardzo kasy nie będę miała i sporo obowiązków na mnie spadnie:o qrde...:o

podpadasz mi, tyle się starałeś i ja Cię wspierałam i nadal wspieram... i wszystko chcesz rzucić?

Nie chcę, ale już teraz widzę utrudnienia:( A dzisiaj sobie pomyślałem, że może rzeczywiście powinienem być sam do końca. Wtedy bym wiedział całe życie na czym stoję. A szukając sobie kobiety, może mógłbym zmarnować sporo casu i energii, zaniedbując dobro, które mógłbym wykonać. Hermes Trismegistus powiedział ponoć : "Tam gdzie jest afekt, nie ma dobra mój Asklepiosie". I nad tym się zastanawiam. Może najlepiej pozbyć się pragnień i afektów, a moje życie potoczy się z górki...?

Jejku, im jest późniejsza godzina, tym gorzej myślisz... Nie warto rezygnować z planów i się poddawać. Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. Wystarczy, że ja zdecydowałam się żyć samemu i w czystości, Ty nie musisz aż tak się poświęcać. Spróbuj się spotkać z PK, wtedy zobaczysz, na czym stoisz. Teraz nie ma co się nad tym zastanawiać, bo jeszcze tego nie wiesz.