Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beruthiel

Jaka jest Twoja ostateczna decyzja

Polecane posty

Tzn, że ostatnimi czasy dodałem pewien element do swojego wyglądu, przez który wyglądam na XIX wiek..:p Jedną ciekawą reakcję już widziałem...:D

XIX wieczny dodatek: a) nosisz perukę? b) nosisz cylinder? c) chodzisz o lasce? d) zapuściłeś pejsy?

Czy ja jestem jakimś faryzeuszem, żeby nosić pejsy...?:D Nie zgadłaś:p Ja też nie zdradzę, żeby mnie nikt nie zdemaskował...:p

no ale powiedziałeś, że to dodatek... bo skoro chodzisz w swetrze, skórzanych ubtach i dżinsach, to raczej nie możesz chodzic jednocześnie we fraku, albo nosić taką chustę specjalnie wiązaną na szyi. No chyba, że chodzisz w jakimś innym XIX wiecznym stroju na specjalne okazje.

Ajtam, ajtam.:p A teraz robię kawę, i idę się uczyć całą noc, bo jutro będę miał rano przepytkę. Dobranoc...:)

Gość gość
pasujecie do siebie; powinniscie zostac para ❤️

Gość gość
no właśnie, patrzylibyście sobie w oczy i wzajemnie się podziwiali.

Bokobrody kojarzą mi się z lewactwem lat 70, wtedy to była taka moda, Elwis Presley ją zapoczątkował. A bokobrody w XIX wieku już modne nie byly, odchodzily do przeszłośc**** erze Napoleońskiej , czyli w drugiej dekadzie XIX wieku przestały być modne, wtedy zaczęto zapuszczać wąsy, nosić długie brody itp. Natomiast kowboje z bokobrodami to wymysł kina, po prostu filmy tyu western, przypadały na lata 50-60-70, to wtedy taka moda była za sprawą Eliwsa i ta moda naturalnie przeniosła się do filmu, bo aktorzy też takie nosili. Swoją drogą to kafe niezłe ma ubaw z waszego pisania :D

Gość gość
Charles Darwin, Aldous Huxley, Otto von Bismarck, Kaiser... Rzeczywiście odchodziły w przeszłość:o

Chyba żartujesz...:p Ty naprawdę chyba masz ze mnie polewę.:D Kiedyś już taki projekt zdemaskowałem, który robił sobie ze mnie jaja... Aż sam się przyznał...:D

Gość gość
Edelgascie jak będziesz tak do niej mówił do poleci się pocieszyć do BSA. Wiesz że ona do niego lata na zwierzenia?

Nie śmiem się z Ciebie nabijać. Interesujesz się historią, więc pomyślałam, że Wilhelm Kaiser mógłby być Twoim wzorem noszenia bokobrodów. Zdradzę Ci, że Lubię tę postać historyczną.

Ja myśle, że BSA Ją skutecznie zraził do siebie tekstami: "klękaj (inwektywa) do miecza", oraz "pakuj tornister do szkoły i sprawdź czy ci włoski na c*pce kiełkują" :p Beruthiel - Kto normalny, nie narażając się na śmieszność , w wieku 28 lat, upodabniałby się do dziadka Kaisera? :p A bokobrody mam raczej kapralsko - kowbojskie i takie pozostaną :p

Æðelgast-Kowboje nie nosili za bardzo bokobrodów, na dzikim zachodzie była moda na długie włosy, wąsy i brody. Bokobrody trudno utrzymać przy długich włosach. Mnie to się kojarzy z modą lat komuny.

Æðelgast-Czemu nie jesteś zainteresowany Beruthiel, laska ma podobne poglądy do ciebie, jest dziewicą i seksu nie chce. Idealna dziewczyna dla ciebie, co cie w niej zraża?

Beruthiel-Ciebie nie pytam. Lekcje odrobiaś, plecak spakowany? Zabierz podpaski, w twoim wieku to okres może nadejść tuż , tuż.