Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do PANOW

CZEGO On chce odemnie PYTANIE DO PANOW

Polecane posty

Gość Pytanie do PANOW

Pare lat temu poznalam faceta ,mieszkam za granica on tez w tym samym miejscu,ja polka on jest muzulmaninem z Maroka i spotykamy sie klocimy ,cisza ,pozniej znow on wydzwania zmusza mnie prawie do spotkania ,wrecz wymusza...spotykamy sie znow sie na mnie denerwuje ,ze nie chce robic jak on chce,bo ja robie to co chce nie sucham sie jego i chodze po klubach czego on niecierpi,pozniej mnie wyzywa,obrazi sie cisza ,nie odzywa sie i pozniej znow wydzwania wysyla smsy zeb sie z nim spotkac,ale ja nie odbiera telefow,nie odpisuje na jego zaczepne prowokujace smsy..,nawet nie zwaza na to ,ze skoro tyle czasu sie nie spotykalismy ,a moze ja mam juz faceta spotykam sie z kims? ...nadal wydzwania chce sie spotykac.. kiedy da mi spokoj ,odczepi sie od emnie? bo to juz pare lat trwa..i wkolko to samo.. pare razy mowilam mu zeby dal mi spokoj ,ze to juz naprawde koniec,spokojnie z nim rozmawiajac to spojrzal sie na mnie zasmial ironicznie i powiedzial "ze nigdy koniec"...ale pewnie specjalnie tak powiedzial..

Gość sierść psa
tylko należy pozazdrościć takiej znajomości a cud, miód i orzeszki dostaniesz po ślubie

Gość gość
od emnie ma być oddzielnie co ty se myslisz ! przecież sie szczycza kafiaste kobiety ortografia wiec pisac poprawnie

Gość gość
i oczywiscie facet cie już nie powinien pokochac za ten ort według myslenia kafeterianek które pija zadużo kawy

Gość Pytanie do PANOW
prosilabym o powazne odpowiedzi... dlaczego nie odpusci nie da mi sposkoju..?

Gość sierść psa
nie odpuści do momentu aż pokażesz się z innym facetem

Gość gość
Jak czego, chce cię ruchać i lać po ryju, proste jak na ciapatego, a ty czego się dziwisz?? Jesteś bezczelna tak w ogóle że jeszcze się na to nie zgodziłaś. Nie rozumiesz jaki zaszczyt on ci daje?

Gość Pytanie do PANOW
dlaczego to robi???

Gość gość
ona mnie osłabia. On tak robi bo cię kocha na wiekiii idiotko.

Gość Pytanie do PANOW
przeciez teraz nie wie czy mam kogos czy nie i dzwoni bezczelnie ,mowi mi od razu chce chce ze mna spac ...rozlaczam sie,pozniej za jakis tydzien znow dzwoni z zastrzezonego numeru i mowi grzecznie do mnie..ale rozlaczam sie jak slysze ze to on.... Przeciez mowilam mu ze konieci nic z nim nie chce...?

Gość Pytanie do PANOW
ale jakis czas mam spokoj od niego ,bo duma sie odzywa i nie odzywa sie do mnie ,za to ,ze go ignoruje ,nie robie jak on chce,ze chodze po klubach ,to pozniej mowi mi nieladne rzeczy i mowi mi ze"jak dlugo chce tak robic zyc"...ile lat jeszcze a juz powinnam sie uspokoic,powyzywa mnie ,a pozniej przeprasza..pytam czego tak mnie wyzywa ,to przeprasza robi sie milutki i mowi ze "wiem glupi bylem"...pozniej jak cos mu nie podpasuje to znow mi dokucza...a pozniej znow dzwoni zaki milutki i tak pare lat to juz trwa..i wymusza..a jak nie odbieram teefonow to czasami wrecz wscieka sie

Gość sierść psa
zapamiętaj, to jest bardzo ważne w krajach muzułmańskich kobieta nie może przyjść tak sobie w pojedynkę do kawiarni na kawę i wuzetkę , nie może tak sobie zamówić drinka i posiedzieć sama przy stoliku , jeżeli tak zrobisz to pożałujesz , muzułmanie są namolni a gdy widzi samotną blondynkę to dostaje szału i póki nie zaliczy to będzie nękął co chwilę, chyba że pokażesz się palantowi z facetem i ten facet musi pogonić ostro palanta

Gość sierść psa
zapamiętaj, to jest bardzo ważne w krajach muzułmańskich kobieta nie może przyjść tak sobie w pojedynkę do kawiarni na kawę i wuzetkę , nie może tak sobie zamówić drinka i posiedzieć sama przy stoliku , jeżeli tak zrobisz to pożałujesz , muzułmanie są namolni a gdy widzi samotną blondynkę to dostaje szału i póki nie zaliczy to będzie nękął co chwilę, chyba że pokażesz się palantowi z facetem i ten facet musi pogonić ostro palanta

Gość gość
Przecież widać że chcesz z nim być i dostawać łomot. Na co jeszcze czekasz? Dostajesz odpowiedzi i nadal mielisz to samo.

Gość Pytanie do PANOW
Kiedys bylam w klubie z kolega pije drinka tancze ,patrze a tamten wpada z kolegami i taki zly wzrok na mnie ,ale udawalam ze go nie widze i zmienilismy miejsce z kolega ,a i tak przylazl stanal przed nami i pokazal nam srodkowy palec... nie wiem chcial sprowokowac mojego kolege..? i pozniej jak sie spotkalismy pytal kto to byl ,ze to pewnie jakis poleaczek bo wyglada na takiego z taka pogarda to mowil.. NIE CHCE Z NIM BYC!!! mowilam mu to ,olewam go ignoruje!!! czytajcie ze zrozumieniem!! ale nie wiem dlaczego mi nie odpuszcza ,nie zapomni o mnie? ...........

Gość Pytanie do PANOW
Kiedys bylam w klubie z kolega pije drinka tancze ,patrze a tamten wpada z kolegami i taki zly wzrok na mnie ,ale udawalam ze go nie widze i zmienilismy miejsce z kolega ,a i tak przylazl stanal przed nami i pokazal nam srodkowy palec... nie wiem chcial sprowokowac mojego kolege..? i pozniej jak sie spotkalismy pytal kto to byl ,ze to pewnie jakis poleaczek bo wyglada na takiego z taka pogarda to mowil.. NIE CHCE Z NIM BYC!!! mowilam mu to ,olewam go ignoruje!!! czytajcie ze zrozumieniem!! ale nie wiem dlaczego mi nie odpuszcza ,nie zapomni o mnie? ...........

Gość Pytanie do PANOW
przeciez on i ja mieszkamy w EUROPIE nie w jego kraju do tego ja nie jestem jego zona,a nawet dziewczyna!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pytanie do PANOW
doradzcie cos sensownego?